PR CUAET
-
t.me/prcuaet/117 Тут пишут свои хронологии
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка якщо заповнювати форму представника 5476, там пункт "name of office where the application was submitted" , що писати?
-
Написали вам
-
Хочу знати скільки люди чекають приблизно від першого порталу до кінцевого рішення?чи це скоро,чи довгий процес?
-
Ні, не правда. Чи ліцензований ваш консультант? Якщо навіть в таких простих речах дизінформує. Ось тут описані правила калькуляції eservices.cic.gc.ca/rescalc/resCalcStartNew.do
-
Пробачте, це достовiрна iнформацiя, що коли знятий з вiйськового облiку, витяг не формуеться ? Дякую
-
Саме на цю форму ця інструкція не розповсюджується. Її можна і треба роздруковувати і підписувати (включно з нотаріусом) і сканувати. То інструкція для всіх інших форм
-
Всім привіт! Чи є ще хтось тут, хто очікує свою notice of assessment. Ми з чоловіком подались онлайн в одній заявці ще в кінці лютого. Мені прийшло через тиждень. А він досі чекає🤷🏻♀️ Мені просто цікаво, чи це взагалі нормально. Пробували телефонувати, але дочекатись відповіді наразі нереально 😔
-
Акаунт в нього ще не створений, бо подавались вперше
-
Подивіться що пише сра вам в акаунті, можливо туди прийшов лист з нотіс
-
Вітаю. Це 1-5 днів і буде схвалення ))))))
-
В листі-підтвердженні, який ви тоді отримали, не був зазначений офіс IRCC?
-
подав, треба додати форму
-
А ви вже подали заявку? Бо це ж поле для тих, хто вже подав
-
Найбільш розповсюджений варіант це на обліку. Якщо знятий то ви маєте стати на облік. Якщо виключений тоді можна сформувати. Бо ви непридатний. Якось так
-
а які це докази? щось повинно бути письмове?
-
Якщо відкрити ці правила , там є калькулятор. Читаємо : Enter the date you became a permanent resident of Canada (see Box 45 on your Record of Landing (IMM 1000), Box 46 on your Confirmation of Permanent Residence (IMM 5292 or IMM 5509) or the back of your Permanent Resident Card).
-
Я дуже-дуже вдячна за те, що ви не проігнорувал,и за те що ви відповіли. Дуже дякую!
-
Там треба буде вказати суми окремих стрічок які ви подавали в декларації
-
О я не знала цього. Добре, будемо пробувати. Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
233267/444125
2 minutes ago