PR CUAET
-
Отож. Там навіть без комісії дорого))
-
Це якщо я правильно прахував, на курсі ви втрачаєте 4-5% без фі
-
Вітаю. Можливо хтось знає коли прибуде дип.пошта в Оттаву? Чи це треба їм на мейла писати і питатися?
-
Я вибачаюсь , ви вже літали в Мексику ? Сама зараз збираюсь , але переживаю чи треба ЕТА якщо канадська віза стоїть . Ви оформлювали додатково ЕТА чи просто паспорт з канад візою+броні готелів+зворотні квитки показували на паспортному ?
-
Looks like I don't have control over that user, or the ID isn't a valid one. If you reply to one of their messages, I'll be able to interact with them.
-
/sban @asadchykh_svitlana
-
Доброго дня. Зкиньте, будь ласка, посилання для продовження ворк перміт.
-
Добрый вечер , подскажите пожалуйста Я хотел строиться на работу на Facility Operator Level 1 уже сегодня подписал контракт Но вот только что мне позвонил менеджер и сказал что я могу работать по этой профессии Так как указана в ворк пермит что я не могу работать Agricultural occupations Мне он сказал спросит офицера на счёт этого
-
Шукаю індивідуального репетитора для підготовки до CELPIP. Ціль: здати на 7.0 до Нового року. По відчуттям, я зараз на рівні 5.0 Якщо це ви, або ви знаєте того, хто готує саме до CELPIP - напишіть мені будь ласка 🙌
-
В якості волонтерська можете додати один такий + ( стати донором крові ) Я так і зробила я вважаю не заїжджена схема і буде тільки плюсом )
-
Молодший спеціаліст, можливо, college diploma
-
Отправитель: Приватбанк, доларовая карта, дебетовая Получатель: RBC, дебетовая
-
Який банк, яка картка, який рахунок і все таке
-
Операцію скасовано. На жаль, переказ в цю країну провести неможливо з метою безпеки.
-
То живої черги вже в Торонто немає? ( люди не зажди приходять.. то був би шанс іншим (((
-
Більше деталей
-
Добрый вечер Попробовала перевести с валютной приват карты на канадскую, но операция не удалась В чем может быть причина?
-
Також чула за цього офіцера, тримала і тримаю пальці щоб наш кейс йому не потрапив 🤞
-
Я переслав 5 разів по 700$ без питань
-
Але з Payoneer на дебетову виводить без проблем. Я маю на увазі, на Checking account
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago