PR CUAET
-
Так як у вас дохід від іноземного джерела, ви позбпвляєтесь обовязку збирати і сплачувати GST
-
Ще раз. До того як стрибати в чат з шаблею наголо варто перечитати весь ланцюжок розмови. Зробіть це і ваше обурення пройде
-
Коли натискаєте кнопку «submit application”. Це і є подача аплікації. Ви аплікацію вже подали, її розглядають……это ваше сообщение читайте его еще раз и внимательно
-
@Dr_vet_ca я перенесла ваше питання у відповідну гілку.
-
Прошу прощения за вопрос не совсем по теме. Как переводите деньги с канадской карты в Украину или Европу? На приват с помощью Пэй Сэнд (приложение) на визу переходят деньги практически мгновенно. На монобанк никак не могу отправить деньги. Пробовал уже несколько раз - не проходит платеж. На приват мастер кард с моей визы, так же не уходят. Возможно есть ещё какие-нибудь варианты с приложениями?
-
В людини якій я відповідала вже є АОР. Читайте уважно будь-ласка всі повідомлення і зберігайте спокій
-
Там розгляд іде по 15 хв раз в декілька місяців, уривками) мій поінт лише в тому що експертизою по дрібницям мірятись непродуктивно.
-
нет! апликацию начинают расматривать когда вы получили AOR
-
Нет, вряд ли это остаток, т к на прошлой неделе было в табличке указано число чуть больше 600. Соответственно за неделю могли до 713 подняться
-
Ще раз, якби ми з вами були імміграційними офіцерами ми могли сперечатися про це. Я висловила свою думку, ви висловили свою. Не збираюся ні з ким нічим мірятись. І на цьому все.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, можно ли сдавать медицину, если в форме, которую прислали IRCC указан старый адрес? При переезде Отправляла вэб форму с новым адресом, получила автоответ. Но, сегодня прислали запрос на медицину, а там наш старый адрес.
-
Аргумент такий що проценти банка нараховуються на залишкову суму боргу, а при оплаті щотижня борг зменшується швидше і в довгостроковій перспективі це дає перевагу.
-
сьогодні Торонто?
-
Саме так
-
Возможно добрали с пониже 🤷🏼♀️
-
Якщо є дата біля final decision - це значить, що всю перевірку завершено і тепер тільки портали? Чи може ще бути перевірка або відмова або ще щось?
-
Там внизу написано что эти данные за пару дней до выборки Может +50 человек было за пару дней
-
Wise
-
А какие еще варианты?
-
Вы могли подать на новый work permit по продленному на 4 года старому паспорту.
12 Jan 2024, 17:45
Post 233962 of 399196
less than a minute ago