PR CUAET
-
Нам GST/HST через два роки проживання в Канаді нарахували, - для цього треба було надати в телефонній розмові в CRA доходи з-за меж Канади за два попередні роки і за частину року коли прибули в Канаду.
-
Подалис в вересні... досі чекаємо.
-
скачуєте за посиланням: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides.html відкриваєте на компі через abobe reader (через браузер не відкриєте)
-
Вбиваєте в гугл IMM5669, скачуєте, заповнюєте
-
Люди, хто ще з такою проблемою, як продовження паспорту дитині 18 років? Довідку з резерв взяти не можливо, його даних нема в воєнкоматі. Всі консулати посилають, коли питаю що робити, кажуть їдьте в Україну.
-
В российских пабликах паника. Ждут ВСУ в москве. Полиглот. Выучим Украинский за 16 часов! С Дмитрием Петровым. Подготовим к встрече ВСУ!!! Первым 10000 подписчиков скидка 70%!!! 🤣🤣🤣
-
Помоему сегодня Торонто, на следующей неделе будет Оттава. Но я могу ошибаться. Подскажите кто нибудь)
-
Подскажите пожалуйста какие сейчас есть способы продления вп ?
-
Залежить від провінції і програми.
-
Хоча запит п1 був Монтреаль, ми на всякий ще відправити на Етобіко. Монтреаль не відписали про отримання. А Етобіко прийшов практично моментально AUTO-RESPONSE. і всерівно нема ніочго від 2 серпня. Цей AUTO-RESPONSE означає що з Gmail все ок дійшло до них?
-
Нам на протязі 1,5 року давали ці кошти. Бо я їм посилала доход за межами Канади. А зараз коли зробили перерахування податків, написано що ми не маємо право
-
Можливо. Є інформація про дати всеж таки?
-
Перепрошую, але як код отримувати? Вони висилають на email? В мене його немає. Я не можу повноцінно зайти у кабінет
-
Додала інформацію, отримала 1.5тис$. І ще повинна отримати 500. Але CRA 😡 вже третій раз вимагають додаткову інформацію 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Як мене то бісить. Вже 2 рази дзвонила. І ще третій треба. Ще просила їх взяти всю інформацію ще перший раз, але вони не хотіли - а потім дозапити.
-
Пишіть імейл в компанію, допоможуть з реєстрацією
-
50/50 (українцям). Іншим націям - ні
-
Дякую за інформацію
-
Торонто взагалі загадка природи коли і як вони що щось виставлять, як працюють, чи працюють взагалі ... таємна кімната )
-
А когда ограничения снимаешь - продлевают?
-
WISE: З допомогою WISE виконуйте міжнародні перекази, конвертуйте більше ніж 40 різних валют та багато інших фінансових операцій. По данному посиланню зможете переказати до 800 CAD без комісій: wise.com/invite/ahpe/vadymb424
12 Jan 2024, 17:45
Post 233996 of 393442
5 minutes ago