PR CUAET
-
А стоп , в Едмонтоні 1і 3 вівторка
-
Aww му ка тек
-
В тому то і прикол що ні. Нова робота з 3 вересня. Стара до 31 серпня. Дедлайн 14 днів від сьогодні 🤦🏻♀️
-
В плане паспорт?
-
В іншій гілці писали, що вимагають ID картку. t.me/prcuaet/19036/277217
-
щось не видно(
-
Тогда подавайтесь заранее, чтобы ответ получить до истечения срока вашего действующего ворк пермита. На основании CUAET можно было податься до 31 марта. Сейчас подача на общих основаниях, скорее всего ничего не изменится и в 2025г. Но пока люди подают заявки в надежде, что продлят без всяких оснований. Так что можете уже подать заявку, чтобы понимать какой будет результат.
-
Слотів значить вже не буде сьогодні ?
-
А кто-то ездил в Европу в ДП Документ, чтобы там оформить паспорт? Там нет никаких нюансов?
-
Якщо маєте все готове до подачі з новим роботодавцем, і можете подати за 14 днів - то чому ні?
-
У моего ребенка (до 12 лет) заканчивается паспорт через год, в след августе. Думаю, самое время начинать ловить слоты....
-
В нас подача 12.11- після біометрії поки глухо
-
Сами)
-
Люди, поясніть мені, чи діє цей запис у черзі очікування? Чи приходив комусь запит на слот? Я у цій черзі з лютого і тиша
-
А Торонто сьогодні щось обіцяли чи ми самі вирішили, що щось має бути?
-
Сьогодні ircc дало вичерпну інформацію - строків немає, це може бути рік, два, три. Всі звичайно хочуть швидше і сподіваюся вони все таки не затягнуть це на роки, але наразі картина зовсім не втішна
-
Еще вопрос Детский Visitor records При оплате Это про визитор или про воркерс ?
-
Та это ж надо организовать работу и ЛЕГАЛЬНО денег заработать. А этим должна заняться каста украинцев немного другой профориентации)))
-
На слідуючий вівторок
-
@Margo2145 Хто знає юридичну контору (не обовʼязково юридичну) в Україні яка може зробити довідку про відсутність судимості для громадянина Україні, який знаходиться у Канаді і не може зайти в Дію?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago