PR CUAET
-
Я їздила до кордону США,ми недалеко живемо,і там наче як «виїхала»з країни і вʼїхавши ,мені все змінили
-
А скільки ви чекали номінацію?
-
А АОR коли у Вас був?
-
Але це я так, на поверхні розказав. Вам треба йти на офіційний сайт провінції і почитати умови. Абр просто запишеться на консультацію до імміграційних юристів
-
Ну тоді чекаймо разом вже 🤗🙋♀️
-
Манітоба, НьюБрансвік. Наприклад в Ньюфаундленді навіть а пів року працювати не треба. Ты маєш право подаватися на номінацію одразу, як знайдеш роботу
-
Підскажіть будь ласка як зняти обмеження з ворк перміту?
-
Скажите пожалуйста, а какой адрес в этом случае лучше иметь в джоб офере/контракте? Ситуация следующая: компания из Квебека, есть офис в Торонто. В контракте и джоб офере указан мой предыдущий домашний адрес в Онтарио
-
Я орієнтуюсь на Вас))) тож дуже зрадію коли ви отримаєте eCoPR, бо як показує практика мій кейс йде за вашим приблизно в 5 днів з різницею)
-
Що за провінції?
-
Так, це правда, трохи забув про нього😅
-
Нажаль, я не фіксувала конкретні дати. Можу загалом сказати, що номінацію від провінції отримала в липні 2023, засабмітила всі документи в ЕЕ 19го серпня. Із того часу, пройшла тільки біометрію, медицину зарахували, більше ніяких документів не запитували. Портал 1 був 28.11, Портал 2 сьогодні (08.01).
-
Поки йже війна в Канаді працює закон про невидворення. Тобто вас депортувати тільки з того моменту, як закінчився війна.
-
3 роки це не багато, але і не мало, враховуючи те, що в деяких провінціях вам треба відпрацювати лише пів року, для подачі на номінацію, та PR
-
Ну тоді в перед). У вас є 3 роки щоб податися на PR. Скільки ви вже в Канаді я на знаю. То треба не щівати а дивитися міграційні шляхи, які вам підходять
-
Ні, наприклад портал 1 в мене був 23 листопада а CoPR до 17 жовтня 2024 року. Але нічого, то я просто цікавлюсь, намагаючись зрозуміти коли чекати вже на eCoPR 🤗
-
Якщо WP закінчується через 18 місяців, чи буде можливість його продовжити? Чи халява закривається 31 березня цього року?
-
Вже відповіли,що Манітоба не відноситься до їхнього округу!Але цієі інформації в них на сайті немає🤷🏼♂️Будемо відсилати в Торонто
-
Я не відстежую дані в трекері, тому навіть не знаю. Я вважала, що CORP це та ж дата = Порталу 1, ні?
-
З Торонто чекаю з 21 жовтня. Відповіли, що без дії термін очікування від 3 місяців. Пишуть терміни які їм хочеться, а офіційному сайті такої інфо немає
12 Jan 2024, 17:45
Post 2345 of 386698
5 minutes ago