PR CUAET
-
Виготовлення до 3 місяців. Подовжують на 5 років (ставлять штамп у паспорт)
-
Подача 28 травня Виготовлено 1 серпня Коли приїде в Едмонтон - не відомо. Лише знаю, що треба за ним літати 🫣
-
Виходить, дип пошта була і в липні в Едмонтоні? Вибачте, що влізаю. Мій паспорт був виготовлений в Україні 1 серпня, намагаюся звангувати, коли приїде :)
-
Дякую дуже!
-
Подача 14 червня. Виготовлення 1.08. Оплатила dhl, чекаю
-
Ні. Пошта привезе в посольство
-
Я не знаю. Це консульство повідомляє. Я ввела номер, який мені дали
-
а як ви знали, де ваш паспорт, звідки замовляти DHL?
-
То, можна замовити поштою, не обов'язково за паспортом їхати в Едмонтон, щоб забрати. Правильно? Дуже дякую
-
Доброго дня! Робила довідку про несудимість в Торонто в травні місяці. Хочу в вересні податись на ПР. Так склалось, що терміново потрібно було поїхати в Укрїну на 3 місяця Запитання: Ця довідка ще є дійсною за такими умовами? Треба робити нову довідку?
-
Доброго дня! Робила довідку про несудимість в Торонто в травні місяці. Хочу в вересні податись на ПР. Так склалось, що терміново потрібно було поїхати в Укрїну на 3 місяця Запитання: Ця довідка ще є дійсною за такими умовами? Треба робити нову довідку?
-
Вибачте, пишу тут нове повідомлення бо я трохи в шоці від того як куди і де😂 В тата паспорт до січня 2026. Опція подовжити ворк перміт - до березня 2025. Отож спершу нам потрібен свіжий паспорт, але поновити паспорт ми до березня не зможемо (бо кажуть тільки за 2 міс до запігчнння паспорту можна).. а слот на новий я ніяк не можу зловити. То ппц якийсь. Прошу вас підкажіть як зловити то віконце, чи примусово тільки в Торонто чи можна в Едмонтоні (якщо там не живеш)? Чи може хтось від його імені подати чи тільки він особисто? Я не знаю як то слот зловити, будь ласка підкажіть якісь Лайфхаки бо вже відчай бере.. моніторимо, стали в електронному чергу - толку 0. Дякую.
-
Школи ще не працюють - канікули. Тому ніхто і не аідповідає. Просто чекайте кінця серпня.
-
Ворк перміт і медична карточка не йдуть разом, тобто можна отримати ворк перміт і не отримати медицину?
-
рейкьявик в шенгене. укр биометрический паспорт - безвиз для шенгена
-
Зона Шенген, впустять спокійно, ще й по місту можна погуляти. Ви хочете летіти flyplay?
-
Дякую!
-
t.me/prcuaet/206043
-
172 доллари
-
Підкажіть будь ласка скільки коштує закордонний паспорт для дитини з 16 років у консульстві у Торонто?
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago