PR CUAET
-
Вклеювала у лютому цього року. Після подачі усіх даних розгляд тривав 4 дні, запит на паспорт, і за 8 днів отримали паспорти з вклеєними візами. Мамі дали лише на рік, по терміну ворк-перміту. Мені і доньці до кінця паспорту
-
Програму розробляли, "лобіювали" і продовжують це робити українці з діаспори, які вже тут виросли, якщо б не вони - нічого б не було, це їхня ініціатива і титанічна волонтерська праця, урядові структури це вже просто виконавці
-
Можно напишу в личку?
-
Це тільки для резидентів і громадян, люди без PR не можуть подаватися
-
У вас есть кабинет, и если нужно дослать документы то бухгалтер может переслать документы через ваш кабинет. Даже если у вас нет доступа
-
Всім привіт 👋🏻 А якщо продовжувати ворк перміт, то номер залишається такий самий? І як правильно зробити з паспортом дитини, він закінчується наступного року, мені потрібно спочатку новий паспорт зробити, а потім подавати на продовження? Ніякі візи переносити не потрібно в новий паспорт, для продовження ворк перміту?
-
Маю декілька питань: 1. Чи оподатковується українська пенсія в Канаді? 2. Яким чином можна надати інфу про наявність і суму пенсії виплачену в Україні в CRA (по запиту).
-
По паспорту ребенка схема, как у взрослых. Получаете новый паспорт, подаетесь с ним на визу из Канады, после вклейки визы подаетесь на VR(если ребенок школьник). Мы делали визу и визитер рекордс в продленный паспорт. Это было проще, поехать в Оттаву и продлить паспорт.
-
Дякую!
-
Забрати можна на протязі робочих годин дня. Вони впускають і видають без проблем. Я була вчора в консульстві, то так всім казали.
-
Добрый день, кто получил eCoPR в 20х числах июля вы уже получили PR карту? Я до сих пор не получила и к тому же пришло уведомление что фото не подходит 🤦♀️ переделала и загрузила заново..неизвестно сколько еще ждать. Кто в такой же ситуации?
-
Якщо в когось є контакти перевіреної компанії в Канаді яка може перекласти та завірити довідку про несудимість з дії, що б не відправляти в консульство, буду вдячний 🤝
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи було у когось таке, що візу вклеїли з терміном закінчення меншим, ніж дія паспорту? Від чого це може залежати? І щоб подовжити візу і work permit треба заново подаватися?
-
Ви можете замовити таку саму довідку як у Дії, на сайті МВС, створивши особистий кабінет. Але для авторизації потрібно мати банківський акаунт або дію.
-
Вітаю, підкажіть як дізнатись чи що IRRC отримали мою відповідь на портал 1? Дзвонила на гарячу лінію їм - вони підказати не можуть
-
Вы советуете ловить слоты с телефона или с ноутбука? Или нет разницы?
-
Дякую
-
Так, необхідно включити як іноземний дохід. В укр податковій через дію слід запросити форму Ф14, перекласти на англійську і відправити в CRA
-
Краще не оновлювати сторінку (вас швидко викине), а змінювати тип послуги. Зайдіть на сайт і оберіть країну де слоти є і подивіться як це працює.
-
Дякую 🤗 Тобто українська пенсія рахується як дохід і оподатковується в Канаді незважаючи на те що в Україні вже сплачено податок на цю пенсію?
12 Jan 2024, 17:45
Post 234854 of 391683
about a minute ago