PR CUAET
-
Стосовно прізвища все вірно. Стосовно років навчання, чисто логічно пишіть з 1 класу.
-
Пишите правду как есть. Они всё знают и всё понимают.
-
Можете спросить завтра , на презентации с имиграционными офицерами НЛ.
-
Никаких документов не нужно. Там вопросы, вы должны дать ответы. В Канаде ли вы, когда и где последний раз заезжали в Канаду…
-
🌟 ЗАВТРА - Постійне резидентство: Як отримати посвідку на постійне проживання в провінції - презентація // TOMORROW - PR: How to obtain PR in NL? Presentation with Office of Immigration and Multiculturalism docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf52EyzJpfdpjgtnA8ti4l1xXb47TTPtyA5B2pp51LLVHFMzA/viewform
-
Дякую за відповідь🙏
-
Доброго ранку. Який наразі термін виготовлення дитячого паспорту? І якщо в батьків відсутня дія і банки є можливість запису ?
-
Звʼяжіться з консульством, та уточніть всі вимоги та нюанси. У іншій гілці жінка писала, що подалась у Відні. Прийняли без документів, які підтверджують проживання у тій країні. t.me/prcuaet/19036/277755
-
А що таке ДП документ?
-
Добрый день ☀️ Подскажите пожалуйста, нужно ли НЕ главному апликанту подгружать додатки с оценками или достаточно только сканы и переводы самих дипломов (бакалавр, специалист)? У мужа wes, мои дипломы для начисления баллов не используем.
-
До нового року отримували за два тижні 🫠
-
а я все чекаю стем на початку серпня 😵💫
-
ДП Документ не розглядаєте?
-
Я подавалась в кінці січня, номінацію ще не отримала
-
Але ж подаваться потрібно з Канади. У нас така ж історія
-
Я не памʼятаю де читав, але начебто ці гроші можна використовувати на навчання і в інших державах. Поправте, якщо не вірно
-
А щодо чоловіків яка там ситуація?
-
Зараз будемо подаватись, донька для цього приїхала до Канади.
-
А чи Ви подались і чи маєте вже якійсь результат?
-
Тому я і загружала старий медогляд (2роки) у федеральну заявку.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago