PR CUAET
-
Благодарю 🫶🏻
-
Ще питання Переклад з України підійде?
-
Не головному не обовʼязково
-
Не чула про таке. В банку сказали рахунок дійсний тільки для канадських учбових закладів
-
На федеральном этапе в анкете будет галочка «изменяли ли вы когда-либо своё имя». Когда ставите «да», то необходимо ввести какие у вас были имена/фамилии. А в следующей анкете подгрузить документ подтверждающий это.
-
Привіт) Але є питання до вас , може допоможете з відповіддю. Я коли заповнювала декларацію, то мені писало ніби 2 повернення , дві різні суми. Одна від Канади, друга від провінції Квебек І я незнаю чи та від провінції приходить чи ні?
-
Я оплачувала карткою TD Bank. Не пам'ятаю вже, правда, кредиткою чи дебіт
-
Порадьте міграційного юриста будь ласка. Хто 🔝?
-
Та я теж так знаю 🙌🏽🙌🏽🙌🏽
-
Мне не продырявили.Просто забрали.Аргументы мои никакие не помогли.
-
А де це ви таке знайшли? Та дівчинка мені взагалі сказала що немає жодних термінів крім терміну в 7 днів на евалюацію (це вже після того як всі документи опрацьовані). А на опрацювання термінів не існує🤡
-
але може тоді то 35 років🤣
-
Приветствую, ищу индивидуального репетитора , для подготовки к задаче экзаменов ,celpip. Часовой пояс Торонто Предложения, просьба писать в личку.
-
Напишіть до головного консула в Оттаві , мені завжди відписувати і казали що робити , правда довго чекати , тому правельно сформулюйте питання
-
У меня давно закончился
-
5 серпня мені прийшов портал 1 з офісу Монреалю, і з того часу теж чекаю, дивилася по статистиці, то в середньому десь два тижні між порталами з цього офісу
-
Ось, а мені прийшов один від CRA, і має по ідеї прийти від Revenu Québec Якщо я правильно розумію
-
Моєму чоловіку чек приходив одразу зі звітом, і від Квебеку, і від Канади в одному листі.
-
Доброго дня ,чи можна на даний момент перевозити долари через кордон ?(Гроші від продажу майна)
-
Два місяці назад сестра мені вислала 1 червня, а отримала тут 12 червня. Йшла рівно 12 днів. Перед цим теж висилала, то десь два тижні йшла. Зараз знову вислала 1 серпня, відслідковую, пише, що 10 прибула в термінал Торонто і тиша поки що. Далі не рухається
12 Jan 2024, 17:45
Post 235098 of 389668
about a minute ago