PR CUAET
-
Вісім привіт) Чи є різниця який візовий офіс розглядає заявку за швидкістю?
-
Для BC PNP якщо роботодавець не відповідає критеріям без сенсу продовжувати оскільки це критичні критерії.
-
t.me/prcuaet/1783/188348 знайшла в закріплених
-
Може офіцер пішов у запій ? 😅
-
Вісім привіт) Який з офісів розглядає заявку найшвидше? І як можна дізнатися який з офісів розглядає твою заявку?
-
Я шукала і не знайшла, можете надати link
-
Для СЕС немає мінімуму
-
Дякую, туди відпишу)
-
Ну там не написано що вона не підходить, а те що її не потрібно апостилювати чи легалізовувати. Чи підійде вона це вже в IRCC треба буде виясняти
-
Это был самый сложный период ожидания, 3 звонка с ответом «У вас все в порядке, ждите». Парень 18 лет, без милитари и вообще историй…
-
Рік, або reasonable expectation of continued employment. Це якщо вибрали до того як календарний рік назбирався, але система вже зарахувала. Хоча якщо різниця в кілька днів, то не думаю що то проблема. Але якщо є можливість вибирати, то я б рекомендував повні 365 днів
-
У нас дедлайн подгрузить документы до 29 августа. Вроде как они переезжают с сентября в новый офис и там будут подавать на эту лицензию, так как старый офис не отвечает стандартам. Поэтому или я сейчас теряю эту апликацию и ничего не подгружаю, или подгружу без лизенции, с надеждой что пока ее запросят, то они ее успеют получить на новый офис. Поэтому у меня вопрос по срокам, сколько онр могут дать времени на то чтобы подгрузить недостающие документы?
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, на який термін подовжується український закордонний паспорт для дитини (дитина 13 з половиною років, термін дії паспорту закінчується в квітні 2025)? Це робиться в консульстві в режимі живої черги?
-
Що таке сувмісний банківський акаунт для пари та як його відкрити ? Чув що буде хорошим + для підтвердження common law , а також буде простіше менеджери и спільні витрати
-
Це вам відповідь від міграційної консультанта
-
JAL отримати зможете, але щоб отримати номінацію потрібно 6 місяців працювати саме на того роботодавця. І так, потрібно продовжувати на того роботодавця працювати до отримання ПР
-
Ммм В мого чоловіка було декілька тижнів до року і була ІтА Правда ми реджектнули його ІтА тож не знаю фідбек офіцера Дякую
-
Напишіть будь-ласка посилання. Дякую.
-
www.westernstandard.news/news/alberta-launches-accelerated-truck-driver-training-for-ukrainian-evacuees/56975?utm_source=izooto&utm_medium=news_hub&utm_content=article_click
-
Потрібно знову відпрацювати 6 місяців з новим роботодавцем
12 Jan 2024, 17:45
Post 235983 of 398614
2 minutes ago