PR CUAET
-
Я не відстежую дані в трекері, тому навіть не знаю. Я вважала, що CORP це та ж дата = Порталу 1, ні?
-
З Торонто чекаю з 21 жовтня. Відповіли, що без дії термін очікування від 3 місяців. Пишуть терміни які їм хочеться, а офіційному сайті такої інфо немає
-
Вау! Вітаю! А можете написати яка загалом у вас була хронологія? 🙂
-
Поздравляю🤗 Какая дата Copr у Вас в трекере?
-
У російських групах мають знати.
-
Тоді або білий паспорт для повернення від нашого консульства або за рахунок міграційної служби Канади як нелегал. Вони мають способи перевезти вас через кордон 😁
-
Дуже дякую!
-
Є така штука, що видає консульство - посвідчення особи на повернення в Україну ) в цьому навряд відмовлять 🥲
-
Це ок
-
Дякую
-
На жаль може Хоча Українці зараз здебільшого проходять відносно швидко
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка ще стосовно Foreign Worker Stream. Якщо аплікант фізично в Онтаріо мешкає, офіс в Торонто є, але робота ремоут, чи це не буде проблемою?
-
2-4 місяці
-
Я 3 дні сиділа над нею, а потім тупо тиждень навіть не відкривала, зато читала тут групу і виписувала деякі поради і що перевірити, через тиждень на свіжу голову знайшла помилки. Якщо Вам не потрібно "на вчора", заповніть і відложіть на пару днів. Нехай щастить 🤗
-
Дякую за відповідь.
-
Дякую, зрозуміла
-
Не будете змушені, якщо матимете на той час PR
-
Спасибо! Alberta Accelerated Tech Pathway program
-
Якщо ви не зможете за якихось причин продовжувати дію паспорта, та ви і з Канади нікуди не вієдете. Яким чином ви пертнете кордон без діючого документа🙂? Тим паче кордони декількох країн
-
Та теж думаю, що це не потрібно, а потім почала сумніватись, тому й прийшла з цим питанням до одногрупників❤️🇺🇦. Поки відправлю цю аплікацію, то й не такі дурнуваті питання будуть навідувати мою голову😞😶🌫🫨
12 Jan 2024, 17:45
Post 2363 of 391677
less than a minute ago