PR CUAET
-
Бо я не можу і Дію зайти. Через моно пише потрібно відео підтвердження, і вибиває. А як зробити те підтвердження не знаю. Намагалася багато разів зайти з різних телефонів і все безрезультатно. Якось так
-
Це не дуже багато 😳. Я думала вже кілька десятків тисяч 😏
-
Де ви знайшли цю інформацію? Можна посилання, будь ласка?
-
Мій чоловік відправляв на початку квітня то отримав в кінці липня . В мобілізаційних програмах не реєструвався
-
І яку написати заяву щоб доставили паспорт ?
-
Доброго дня . По якій пошті можно доставити паспорт з Торонто до Єдмонтона ?
-
В лютому було 2000 заявок, по офіційній статистиці Не так багато українців мають тут родичів
-
Ми можемо зробити довідку без Дії, в сервісному центрі з підписом та печаткою
-
Подача 16.12 і нічого немає. Тому тут не працює логіка ніяка 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
-
Приветствую , если ли тут люди или у кого то знакомые которые прибыли в Канаду и получили ВП в аэропорту после 31.07 с сделанной визой до 4 февраля 2024 года и предварительным письмом одобрения ВП,
-
Спасибо
-
полно. каждую неделю сообщают участники. все также, как и до марта. есть одобрение вп? на вп. нет одобрения? нет вп.
-
Вони завжди кажуть, що де здавали там і забирати. Хіба щось змінилось
-
Мені в самому консульстві так сказали .
-
Приветствую , если ли тут люди или у кого то знакомые которые прибыли в Канаду и получили ВП в аэропорту после 31.07 с сделанной визой до 4 февраля 2024 года и предварительным письмом одобрения ВП, хотелось об узнать ваш или их опыт , спасибо за ранее ?)
-
Паспорт не пересилають між консульствами
-
Мій чоловік на кінці березня вставав на облік, фото не робили
-
Доброго ранку. Чи можна подовжити закордонний паспорт в Едмонтоні дітям 13 та 16 років без їх присутності?!
-
Спасибо вам большое за ответ!
-
t.me/prcuaet/82571/279271
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago