PR CUAET
-
Я делала в Аниалии. Там принцип был такой: - скачиваешь с сайте заяву, заполняешь - пишешь им письмо что заказываешь доставку DHL - они минут через 15 написали мне ответ что ок. Заказывайте - потом на сайте консульства выбираете DHL, оплачиваете и ждете паспорт. DHL как получат паспорт ваш пришлют трекер. Трекер работает все этапы видно где он.
-
Є Якщо статус " на обліку" Тоді + Якщо інший нічого не вийде
-
Едмонтон
-
Яке вам консульство?
-
t.me/prcuaet/55035/278715 Ось посилання на заяву. edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi Ось посилання на інструкцію.
-
Доброго дня.В мене двоє дітей 4 і 8 років.Для виготовлення їм паспортів,мені потрібно ловити один слот,чи два??????Підкажіть,будь ласка.
-
Дякую.
-
Добрий день, треба два
-
Підкажіть, будь ласка, якщо потрібно доставити 3 паспорти, то це три заявки оформлювати потрібно? Чи одна для трьох?
-
Підкажіть будь ласка, в якій формі вказувати сина в складі сім'ї, у 0008 чи про склад родини? Він і є наш канадійський родич з ПР. Дякую
-
Одна, ми так робили. Там є можливість додати паспорти в заявку
-
Порадьте дерматолога для дитини,або хорошого педіатра.Знаходемся в Етобіко
-
Дякую вам за відповідь!Скажіть, будь ласка,через які країни ви летіли?
-
Доброго дня При подачі на туристичну візу ,цей збір 185 треба зразу оплачувати при заповненні форми і т.д. чи можна перед самою датою візиту +-. І питання по фото -його можна самому зробити чи це має бути професійне. Дякую
-
Если у мальчика 16 лет есть украинское айди, то он сможет сделать загранпаспорт на 10 лет, если нет, то лучше в 15 лет сделать паспорт на 4 года.
-
Для статистики Сімейна заявка від 16.02.24 Сьогодні прийшло повідомлення про підтвердження пермітів до 15.08.27 Нарешті довгоочікуваний результат 🥳
-
А були люди які нещодавно замовляли доставку DHL до Оттави? Скільки ви чекали доставки паспорта? Підкажіть, будь ласка
-
Вроде же предыдущий медикал действуют ещё. Странно
-
Платити зразу потрібно, фото має бути професійно зроблено (там є критерії)
-
Так, я подовжувала WP по подовженим паспорту
12 Jan 2024, 17:45
Post 237322 of 401503
4 minutes ago