PR CUAET
-
Порадьте дерматолога для дитини,або хорошого педіатра.Знаходемся в Етобіко
-
Дякую вам за відповідь!Скажіть, будь ласка,через які країни ви летіли?
-
Доброго дня При подачі на туристичну візу ,цей збір 185 треба зразу оплачувати при заповненні форми і т.д. чи можна перед самою датою візиту +-. І питання по фото -його можна самому зробити чи це має бути професійне. Дякую
-
Если у мальчика 16 лет есть украинское айди, то он сможет сделать загранпаспорт на 10 лет, если нет, то лучше в 15 лет сделать паспорт на 4 года.
-
Для статистики Сімейна заявка від 16.02.24 Сьогодні прийшло повідомлення про підтвердження пермітів до 15.08.27 Нарешті довгоочікуваний результат 🥳
-
А були люди які нещодавно замовляли доставку DHL до Оттави? Скільки ви чекали доставки паспорта? Підкажіть, будь ласка
-
Вроде же предыдущий медикал действуют ещё. Странно
-
Платити зразу потрібно, фото має бути професійно зроблено (там є критерії)
-
Так, я подовжувала WP по подовженим паспорту
-
підскажіть будь ласка треба знімати обмеження з перміту для роботи помічником на кухні кафе? дякую
-
А оплата там же где и анкету заполнили, или на другом.?
-
Вітаю! Чи вірно я зрозуміла з вашої відповіді, що з подовженим паспортом не можна подорожувати?
-
А у меня почему-то пришёл запрос сделать новый медосмотр...
-
Порадьте гастроентеролога. локація торонто.дякую.
-
В 5406, в 0008 только претенденты на пиар.
-
Спасибо.
-
Я лічно запитувала в Оттава коли була про українське айді для знайомого , мені сказали можна подаватись без проблем без внутрішнього паспорту. Хлопець не має українського айді.
-
Вы не правы Biweekly чуть быстрее уменьшает тело mortgage Поэтому люди иногда это делают
-
Збір 180 usd (260 Canadian dollars) на другому, там де і апойтмент на співбесіду
-
Добрый день.Можно ли продлить паспорт сыну 18 лет?Спасибо
12 Jan 2024, 17:45
Post 237333 of 406671
5 minutes ago