PR CUAET
-
Этот вопрос не ко мне. Моя знакомая задавала этот вопрос в Эдмонтоне , ей ответили лететь в Украину и делать.
-
Зробити внутрішній паспорт в Канаді не можливо. Є діти, які виїхали з України до 14 років і зараз їм вже виповнилось 16 . Звідки їм взяти айді?
-
Я думаю,що це під питанням.Не всі країни визнають подовження, як сказали мені в Консульстві.Сама хочу їхати в Україну і не знаю як краще це зробити,щоб не повернули
-
Вам не треба писать лист.Переклад воєнного квитка ,де написано ,що не служив.
-
Не знаєте скільки часу від співбесіди до так як візу в клеять ?(
-
Шукайте знижки без багажу , можна в Дві сторони за двох +-900 $
-
Да можна все що завгодно, наприклад, для мене тоді стане питання- платити рент за квартиру, чи купувати квитки до Європи…
-
Можна в ДП в Європі зробити Id
-
Якщо потрібно ID як варіант можна спробувати ДП Документ у Європі. Ось список їх центрів pasport.org.ua/centers
-
У сина є айді, є довідка про реєстрацію, дякувати Богу всі документи ми забрали. Якби щє за це нервувати прийшлось, я співчуваю батькам хто стикнувся з такими проблемами зараз
-
Пару днів (мені за 2 дні прийшла)
-
То за 5 секунд треба заповнити всі поля зліва?
-
Ок Наступне питання...бо дуже далекий в цьому .. Прийшла ,це значить її не вклеюють в паспорт ???( Бо планую робити в Лісабоні - там чекати на співбесіду 1 день,)
-
Все дякую Зрозумів
-
Це значить що ви залишаєте паспорт в консульстві, вони вклеюють візу і перешлють вам паспорт згідно обраного вами варіанту. Тобто по адресу, кур'єром, або як варіант можете забрати самі на відділенні пошти. Принаймні в Торонто так.
-
Не зрозумів вашого питання
-
Вони мають бути заповненими ,ви вже маєте увійти в систему і тільки постійно оновлювати сторінку, щоб спіймати слот.
-
Підскажіть будь ласка. Закінчується Ohip. Продовжили паспорт і ворк перміт. Підскажіть як продовжити ohip. Торонто. Онтаріо
-
А якщо не відновлять?
-
Скорее выборочно кому-то приходит, но вообще есть полиси - до 6 октября 2024 медосмотр действителен 5 лет.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago