PR CUAET
-
Скільки витратили на квитки?
-
Звонили в марте.скзали: продолжать не будем.но если будут. Основания выдадим новую
-
You need to be an admin to do this.
-
Дякую А як отримується статус на обліку? Оновлення данних чеиез резерв+ цей статус не надає?
-
Спасибо
-
Вы жили в Турции или были как туристы? Если у вас был внж Турции, значит у вас есть едевлет и доступ к нему, то прям с едевлета можно скачать, она с кюар кодом, и как сказал мой парень турок она тоже на английском. Если были как туристы, то скорее всего только в консульство нужно обращаться.
-
Если что то нет, это не мой 2 аккаунт)
-
search.app/yCthAWfYVXpthZKj9
-
Я уже два дня пытаюсь и не находит.
-
Статус на обліку у вас може бути вже зараз якщо дані з інших реєстрів автоматично були перенесені. Або може не бути 🤷♂️ Оновлення даних це не змінить
-
В 5406 теж треба його вказувати
-
Так, треба звичайну туристичну зробити дитині
-
Здравствуйте! Мы с женой 26.10.2022 получили визы worker по CUAET, наши визы действительны по 26.10.2025. После получения виз у нас родился ребенок и теперь нас трое. Скажите, чтобы приехать в Канаду по CAET нужно ли нам делать какую-то визу для ребенка?
-
Зазвичай на 3 роки. Головне, щоб паспорти не були до 2025 року.
-
Що саме не надходить?
-
Дякую, Ірина. Скажіть, а на який термін ми зможемо отримати Work permit? Наші візи діють тільки до 26.10.2025
-
Окрiм IRCC
-
Паспорти дійсні до 2028 року. Тобто виходить, що зробивши туристичну візу для дитини і заїхавши в Канаду наприклад в листопаді 2024 року ми отримаємо Work permit до листопада 2027 року?
-
Доброго дня потрiбна допомога . Поперше на сайтi WES. Чи потрiбно додавати в якостi одержувача ще й провiнцiю
-
Я трохи пізніше відпишуся про переведення на онлайн. По суті тільки перевожуся результатів ще немає
12 Jan 2024, 17:45
Post 237456 of 401503
4 minutes ago