PR CUAET
-
Друзі, дайте відповідь. Сестра подалася на цю програму в середині червня, оплатила за аплікацію і біометрію. До цього часу нема в її кабінеті ніякої згадки про подачу. Чи це так нормально чи можливо сталася помилка при подачі? Дякую.
-
I don't know who you're talking about, you're going to need to specify a user...!
-
у вас на даному (ранньому) етапі повинна бути тільки єдина "згадка про подачу": - лист на електронну пошту що аплікація submitted.
-
Правила групи: ‼️🔴‼️ Правила чату ‼️🔴‼️ 1. Перш ніж задавати своє 1ше питання, ознайомтесь з основними шляхами імміграції на офіційному сайті Immigrate to Canada - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html 2. Більшість питань тут вже підіймалося, тому скористайтесь пошуком по сайту для отримання відповіді на своє питання. 3. Чат має розділи за направленнями, тому для свого питання використовуйте відповідну гілку. 4. Найважливіша інформація закріплена зверху чата - pinned📌 5. Всі учасники чату мають поважати один одного, за образи\перехід на особистості - mute або ban. 6. Всі міграційні консультанти, а також модератори чату допомагають на волонтерських засадах, і по мірі можливостей. Ніхто нікому ніц не винен, якщо в вас super urgent matter - можна записатися на термінову консультацію. 7. Якщо учасники ігнорують прохання зупинити спекуляційну діяльність, флуд, вихід за рамки загальновизнаного етикету і норм поведінки в гілці - буде mute або ban. По всім претензіям щодо Банів і Мʼютів - звертатися до авторів (модераторів) що його надали безпосередньо, а не писати в особисті повідомлення решти модераторів чату. 8. Заборонено флудити та писати не по темі, для цього є окрема гілка t.me/prcuaet/9273. Політичні дискусії теж в цю гілку. Порушення - warn/ mute. Подальші порушення - mute/ban 9. Офіційні ресурси по імміграції лише canada.ca і ircc.canada.ca. Посилання на будь-які інші не державні ресурси дозволено лише за умови дисклеймера що це не є офіційною інформацію чи першоджерелом. 10. За розміщення непогодженої реклами перший раз MUTEна місяць, потім BAN. Для погодження пишіть @PRCUAETUA 11. За пропозиції покупки/продажу слотів в консульство, навіть просто за обговорення будемо BANити. 12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протесті, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban 13. Велике прохання: давайте спілкуватися державною українською мовою. Просто з поваги до невиннозагиблих у цій клятій війні. Міграційні консультанти та модератори залишають за собою право не відповідати на питання на російські мові.
-
Click on the button to see the chat rules!
-
/rules
-
Існують правила групи, будь ласка, не порушуйте або буде застосовано функції Дякуємо,
-
‼️ Учасника групи заблоковано
-
Дякую. А якщо листа нема?
-
Дякую🩷
-
перевірте папку spam. це був автоматичний лист під час відправки заявки. якщо листа не було - потрібно дзвонити і уточняти чи отримали вони і бачать вашу аплікацію.
-
зробіть пошук в пошті за адресою відправника: IRCC.DoNotReply-NePasRepondre.IRCC@prson-srpel.apps.cic.gc.ca
-
“PR Portal (PR application) - Your Permanent Residence application has been successfully submitted» Не через хвилину- але через декілька годин цей емейл отримали ми.
-
Доброго дня всім підкажіть будь ласка при подачі на PR родиною чи варто не основному заявнику (чоловiку/дружинi) складати мовний тест IELTS. Тобто скільки це додає балів на федеральному етапі IELTS не основного заявника? Тобто чи варто того. Дуде дякую
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка - якщо в мене диплом Магістра (він складається з 1 року магістра та 4 років бакалавра). Як краще податись на евалюацію WES? Я так розумію, якщо я буду подавати 1 дипломи то й сплачувати треба буде за 2?
-
І навздогін схоже питання про еволюацію освіти. Знову ж таки не основного заявника. Наскільки це того варте. З точки зору, скільки це може додати балів у сімейний загальний котел.
-
А вы писали в кризисную форму ? У меня был джоб офер с датой начала и я подгружала им туда это все дело, чтоб они поскорее дали ответ. Мне интересно, насколько влияет это на рассмотрение заявки
-
Щиро дякую за ваші відповідді.
-
ми тільки починаємо наш шлях. Так як нам тільки 6 місяців у Канаді. Але те, як я собі це уявляю, ми хочемо через провінційну програму Нова Скотіа, а потім на федеральний етап. Так як провінція дає багато балів.
-
Ви по експрес ентрі йдете?
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago