PR CUAET
-
А багато слотів було? Це був другий вівторок місяця, тому я намагалася зловити в Торонто. Але)
-
потрібно історію поїздок за останніх 10 років. на даному етапі (аплікація тільки submitted)- це не критична помилка. як отримаєте лист eligibility- будете мати можливість написати loe про свої поїздки яких не вказали
-
Спасибо
-
Відскановане фото виходить у pdf. Це нормально? Дякую.
-
А если я не хочу платить,что им лучше написать?
-
Ви можете свідоцтво про народження через дію відновити
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, на якому етапі обробки заяви потрібно бути в Канаді обовʼязково?
-
Можете. Тільки уважно з датами. Дата резиденства у Канаді буде дата, коли ви зробили кабінет. Потім це можна змінити.
-
Дякую
-
Всім доброго вечора! Можливо в когось було, підкажіть будь ласка, якщо не встигла зняти обмеження. Тобто медогляд вчасно є, та забула податись на зняття обмеження. Чи можна зараз зняти чи це вже так і буде? Після прильоту пройшло майже 5 міс.
-
під час подачі заявки. потім portal,1,2 (ці етапи фінішні)
-
Так хочете ви чи ні, то треба платити…
-
Підскажить будь ласка як зареєструватися на нову візу для дитини?У сина віза була вклеїна в старий паспорт,який дійсний до квітня 2025 року, но стаді перміт йому дали до 2027 року, тому що на кордоні я показала новий його паспорт.Як теперь вклеїти візу в новий паспорт?
-
Прослідкувати виготовлення і відправку ПР карт можна. Для цього можна зробити наступне: Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня.
-
Дорий день, чи чув хтось, якщо подав на ре-евалюацію результату - чи можуть знизити бал?
-
Если не заплатите до 19 августа, то получите отказ.
-
У нас вдалося зробити з першого разу. Дуже добре все вказано .
-
Доброго дня, може хтось закинути файл з формою 5546- не можу викачати, щось з програмою. Дякую
-
Помічник пекаря та лінійне виробництво на пекарні,який нок
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 237717 of 394062
4 minutes ago