PR CUAET
-
Нічого собі за неділю. Я подала 25. 06 а готовий 16.08 але ще не доставлений в консульство, за пришвидшення доставки мені не сказали. А можна їм написати на імейл в конс-во щодо оформлення DHL?
-
в опроснике выбираете, что за пределами, если у ребенка только visitor record. подругому никак не сгенерировать форму на визу. так система калично настроена
-
В самой аппликации пишем, что в Канаде, а в опросник чтоб выйти к нужной нам аппликации- что за её пределами, так?
-
Gckey использую, и когда выбираю в опросник, что в Канаде - форма 5708. Когда - за её пределами, то 5257.
-
что значит не та форма? вы либо заполняете онлайн анкету из того же кабинета, что и визу cuaet делали, либо в gckey формируется imm5257
-
Больше чем из Канады, но форма ни та(((
-
отозвать анкету, тк либо вам откажут, либо выдадут vr на те же даты вы не можете просто просить визу. надо на нее анкету подать
-
Да, спасибо читала, но так не хотелось лишней работы((((
-
Не досмотрела подала получается на visitor records((( ждать отказ? Просить через кризформу, что нужна виза? Или забить и подавать и платить заново? В размышлениях)))))
-
да. опросник лишь для генерации нужной формы t.me/prcuaet/143330/281084
-
Поняла. Спасибо большое прибольшое Вам. Берегите себя
-
По офіційних пробних тестах я мала 9 спікінг і 8 листенінг переважно
-
Привіт всім! Я, готуючись до екзамену, читала цю гілку постійно. Дякую всім за їх фідбеки! Сьогодні здавала, думаю завлила speaking конкретно, і щось дійсно не змогла зконцентруватись на листенінг. Але, хочу сказати, що так я готувалась по офіційних тестах (я купувала 11 сетів) я б не сказала що reading складніший ніж на офіційному сайті, але мені не вистачало часу… так ніби більше тексту чи що… Я здавала в Маркамі, Онтаріо, блін, я була остання з 12 людей, і я не можу зрозуміти чого вони постійно виходили-заходили, я чула їх спікінг і він був шикарний. Таке відчуття що я була найгірша 🙃
-
А якщо в дії ніколи там не регеструвалась можно зайти ?
-
в Дії можете авторизуватися через закордонний паспорт
-
по-іншому ніяк.
-
У Schedule A Addresses Перша адреса дата To буде дата, коли ви відкрили кабінет. Вірніше, рік і місяць.
-
Привіт Як зробити авторизацію на сайті консульства не можу зайти .просить український банк або дію а в мене нема вже ні того ні того .дякую
-
@Viktor_lion Справа у тому що для знятих з обліку видає «інфо не повна, явіться в тцк»🫠
-
Ні, жодних дій для чоловіків без резерву. Виключення для тих хто подавався до квітня
12 Jan 2024, 17:45
Post 237790 of 402593
4 minutes ago