PR CUAET
-
Я думала так само, а отримала 10 середній, моя подруга дзвонила після екзамену, ледь не плакала, казала 6 максимум - отримала 8 середній
-
На протязі 20 днів нам прийшла відмова
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, хто літав нещодавно в Європу та повертався в Канаду з дітьми, у яких продовжені паспорти, чи були питання на паспортному контролі та при посадці на літак? Дякую.
-
Я пока не хочу писать. Чем позже рассмотрят тем дольше срок
-
Всем привет, может кто может подсказать,хочу учиться на массажиста,где можно найти информацию,я живу в Летбридже Альберта
-
Вам не потрібні візові анкети для подачі на АОС, але потрібно щоб інформація співпадала
-
Здравствуйте. Я знаю, что нужны визовые анкеты, которые мы заполняли на cuaet, для подачи на Alberta opportunity stream. Если я их утратил, что можно сделать? На сколько это критично?
-
Здравствуйте. Я знаю, что нужны визовые анкеты, которые мы заполняли на cuaet, для подачи на Alberta opportunity stream. Если я их утратил, что можно сделать? На сколько это критично?
-
И будут все те вопросы, что и в анкете?
-
Чтобы совпадало с тем, что есть уже в базе IRCC на счёт меня?
-
Ви маєте право мати два діючих. Якщо ви про вже прострочений то в різних консульствах по різному. Наприклад, Едмонтон забирає.
-
Скажіть, будь ласка. А чи все ще забирають старий паспорт при видачі нового?
-
Доброго вечора, А як ви краще з оплатою? Mastercard, Interac чи готівкою?
-
Дякую
-
Доброго вечора! Можливо хтось знає чи можна переробити singe entry на multi entry маючи вклеїну в паспорь візу.До зміни паспорту була мулті.
-
Навіть, якщо там діюча віза. В мене паспорт продовжено.
-
люди, а хто вже забирав готовий паспорт в Едмонтоні, скажіть будь-ласка, чи багато людей приходить? потрібно заздалегідь приїжджати чергу займати?
-
Мухи отдельно котлеты отдельно...запитання може і будуть схожими, як то подорожі, робота, адреси мешкання, важливо щоб не було розбіжностей
-
Це коли ви новий робите.
-
Живете не в даунтауні напевне пххфхіхі
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago