PR CUAET
-
Ні. Де здавали там і отримаєте. Хіба щось змінилось.
-
Якщо подавався на паспорт дитини в Оттаві а DHL запросив на Едмонтон вони так зроблять?
-
сначала приходит автоответ, что сообщение отправлено. позже, когда клерк его отсортирует и прикрепит к анкете, приходит 2е сообщение.
-
Там зазначено ніби, що країну поточного проживання не треба вказувати, хіба ви робили виїзд. Я, тим не менш, вказувала два рази. Питань не було.
-
Сподіваюсь що змінилось, дякую
-
Я в повномі шоці,додзвонилась сьогодні до емігр. Бо від 6 грудня нічого не було..Сказав шо лист на біометрію був відправлений ще 18 липня...до консультанта.Отже ми вже місяць прострочили ...Які мої дії тепер,підкажіть будь ласка?
-
Продовжили до 31 грудня 2024
-
Так,самі були у шоці🌸
-
АIP 4 дня 👍🏽
-
Пишу щоб всі знали...якшо нема нічого так довго .і ви користувались послугами помічників...дзвоніть в емігр..
-
Привіт) таке питання, тут недавно скидали табличку з балами для манітобськоі програми, там був пункт 6міс роботи на одного роботодавця. Раптом в Альберті зроблять такі самі критерії, то хотіла запитати, чи буде ок працювати на одного роботодавця але на 2різних локаціях? Бо я більше року працювала в одній локації, а зараз на іншій локації хлопцю зробили лміа а по документах записали в цю локацію де я працюю. А мої документи перенесли в ту і іншу локацію. Короче на мутили шось. І я тепер думаю чи буде це вважатись як 2 різних роботодавця? Чи треба попросити залишити мої документи тут?
-
Я кожного дня чула...не переживай ,чекай..
-
Доброе утро, подскажите канадского иммиграционного консультанта. В городе Эдмонтон. Спасибо
-
Тепер треба буде наново подавати аплікацію?
-
Поки що я б просто чекав на нову систему Альберти. Імовірно рурал буде найкращим варіантом, але все це трохи в підвішеному стані поки не запустять нову систему.
-
Віза була visitor діюча, а вже work permit при перетині видали з позначкою CUAET. Це було у червні 2022 року
-
Подскажите, возможно у вас есть имя или контакты, канадка ( иммиграционный консультант) в городе Эдмонтон. Буду очень благодарна
-
Нехай подивиться в папці «спам». Уважно.
-
Аня,консультант стверджує шо не отримувв листа...
-
Я би відповіла "так". Це як питання на продовження ВП - чи Ви вже подавалися на візу до Канади. Я відповідала "так" і вписувала візу КУАЕТ. То для мене очевидно "так" і час в'їзду в Канаду тощо.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago