PR CUAET
-
дзвоніть ще раз і просіть щоб надіслали вам повторно.
-
Это лицензированный консультант? Пишите кто. Не может быть так пофиг на свою карьеру. Если ему до одного места, вы напишите жалобу в IRCC
-
ваш консультант міг почистити папку наприклад спам і тепер росказувати що нічого не було.
-
І він каже що в ньго нема..
-
Тепер я не маю навіть з чим записатись на здачу..бо листа нема
-
Їм до одного місця ...сказали що не отримували..і все...чим їм докажеш..
-
Это непрофессионализм. Вы можете жалобу написать на него.
-
средеее время обработки вебформы 28 дней. если через месяц вы не получили ответ, что прикрепили документы, то имеет смысл отправить заново
-
перший лист- відповідь приходить відразу, почекайте тиждень і подзвоніть. якщо вони отримали і бачать ваш лист то все ок
-
Так 3500
-
Я чесно кажучи жодного разу у веб форму не писала. Але якщо через тижні 2 після відправки повна тиша - я б особисто заново слала.
-
Аня, Вам тоже или по опыту других был автоответ после отправки документов через web form? Неужели еще раз отправлять... или это так везет
-
але ж ви гроші заплатили консультанту.
-
Вже дзвоню. Дякую!!
-
я б взагалі змінив контактні дані і встановив свій email
-
Та наче ні, виглядало як просто «хтось» пост в своїй групі зробив, посилань на якийсь дев портал не було 🤔
-
в групах виглядало як офіційне повідомлення. агент можливо й не знав- дзвониш до одного все вирішує, інший як з методички тільки читає. ще треба мати щастя попасти на агента
-
Мені не справа в грошах,просто я 2 рази на тиждень говорила з ним.Що люди отримують за 16 грудня... він мене заспокоював,чекай..не хвилюйся.. Якби не наша група..я би ще чекала😔
-
Це не підтвердило ірсс доречі. Їм дзвонили питали, вони казали вперше чують. Хтось по групах чутки розніс
-
Забудьте про апостиль. Не потрібно на жодний документ по цій програмі, нікуди, ні на що
12 Jan 2024, 17:45
Post 237966 of 384816
less than a minute ago