PR CUAET
-
перший лист- відповідь приходить відразу, почекайте тиждень і подзвоніть. якщо вони отримали і бачать ваш лист то все ок
-
Так 3500
-
Я чесно кажучи жодного разу у веб форму не писала. Але якщо через тижні 2 після відправки повна тиша - я б особисто заново слала.
-
Аня, Вам тоже или по опыту других был автоответ после отправки документов через web form? Неужели еще раз отправлять... или это так везет
-
але ж ви гроші заплатили консультанту.
-
Вже дзвоню. Дякую!!
-
я б взагалі змінив контактні дані і встановив свій email
-
Та наче ні, виглядало як просто «хтось» пост в своїй групі зробив, посилань на якийсь дев портал не було 🤔
-
в групах виглядало як офіційне повідомлення. агент можливо й не знав- дзвониш до одного все вирішує, інший як з методички тільки читає. ще треба мати щастя попасти на агента
-
Мені не справа в грошах,просто я 2 рази на тиждень говорила з ним.Що люди отримують за 16 грудня... він мене заспокоював,чекай..не хвилюйся.. Якби не наша група..я би ще чекала😔
-
Це не підтвердило ірсс доречі. Їм дзвонили питали, вони казали вперше чують. Хтось по групах чутки розніс
-
Забудьте про апостиль. Не потрібно на жодний документ по цій програмі, нікуди, ні на що
-
ще допускаємо що у них був глюк з gmail. повідомляли тиждень тому
-
Свідоцтво про народження. Треба робити апостиль перед перекладом?
-
тут либо консультант действительно прозевал/удалил, либо ircc отправило, но изза глюков в портале он не дошел. это достаточно частое явление, когда офицер кнопку нажал, а система не сгенерировала и не отправила. просите новое приглашение на биометрию
-
Шкодую що я соромлячись своєї англійської, не подзвонила швидше...а вони все чудово мене зрозуміли
-
Ніхто ще не знає як буде. Табличка з балами для міграцію в Манітобу - це тільки приклад . Якщо ви працюєте в одній тій самій фірмі, не думаю, що локація має велике значення, якщо работодавець і назва фірми та сама. Головне не змінювати позицію і працювати за тим самим NOC
-
Хто через скільки часу зміг зареєструвати акаунт після зміни SIN?
-
Підкажіть, якщо знаєте, чи хто знає, якщо оновити дані в резерві чи через тцк, чи сформується такий бажаний кьюаркод, якщо військовозобов'язаний не пройже ВЛК? На яклму етапі формуєтсья кьюаркод?
-
Я додзвонилась ,сказали шо мають вислатмь новий запит до кінця тижня,і мій емейл шоб поставили головним в контактних .. Дякую вам всім
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago