PR CUAET
-
в цій гілці розписано коли були слоти в консульствах
-
Привет,Можешь скинуть в лс ссылку ?
-
To travel to Canada. З внутрішнім паспортом Ви не можете прилетіти до Канади. Тільки закордонний паспорт.
-
Де ви прочитали, що можна подаватись з внутрішнім паспортом?
-
17 грудня подача
-
Ну если нет ID, то думаю паспорт старого образца тоже подходит как National ID
-
Підніміться в гору почитайте повідомлення, я написав все да як для отримання довідки з Німеччини
-
Мне просто интересно или это возможно. Сказано или тот, или тот.
-
Ukrainian passport - це закордонний паспорт України. Внутрішній паспорт - це national ID
-
В нормі, консультант веде вашу справу до кінця, тобто до отримання пр карток. Особливо якщо він подавав вашу заявку від свого імені як представник. Тому він має писати пояснення, всякі прохання. Якщо він не хоче цього робити - пишіть скаргу на нього в їх асоціацію
-
Підкажіть, будь ласка, де ви залишали свої речі? Чи можна було залишити прямо в консульстві телефон, чи потрібно було взагалі без нічого приходити?
-
Спробуаали зайти в старий через три тижні, він був заблокований і тоді зареєструвалися по новому з новим SIN. Перші два тижні після отримання eCoPR старий акаунт був робочий.
-
В консульство не можна нічого зовсім крім документів, охоронці ще на вулиці питають чи є будь яка електроніка і тд, не пропустять. Там дуже близько на ті й ж вулиці, 2 хв ходьби є магазин де беруть на зберігання, здається 10$. Там можна й фото зробити якщо потрібно, дуже приємні люди працюють - maps.app.goo.gl/LvmoA6bhbLtf6fNR6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Десь через місяць старий акаунт перестав діяти. Без проблем зарєстрували новий.
-
Дякую за інфо! А ви в Торонто чи в іншому місті? Цікаво просто скільки паспорт чекали
-
Здрастуйте. Може хто знає, чому не виходить зареєструватися в Дія із закордонного паспорту? Дякую
-
В Торонто, була співбесіда в понеділок, в пʼятницю того ж тижня забрав паспорт
-
Дякую за інформацію
-
Добридень. Чи приймають в Едмонтоні з Манітоби? Чи це тільки в Торонто (закордонний паспорт зробити для дитини)
-
Вітання! хочу зробити запрос на gcmc notes. яку опцію варто обрати тут?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago