PR CUAET
-
Ну тоді тільки онлайн підтримка дії
-
Да, требуют ИНН а у меня его тоже нет. Думала найти какой-то способ, но все даром.
-
Доброго дня, я побачила в своєму аккаунті теж борг і вже отримала повідомлення що потрібно повернути виплати. Що Ви робили? Виплачували?
-
Кажуть що в моно банку можна онлайн відкрити інтернет картку
-
Пробуйте ще, я вперше біля години намагалась сканувати . Або спробуйте айдішку
-
Я 4 роки не могла просканувати паспорт В кінці кінців відновила свій приват банк, бо треба було слот на паспорт терміново ловити
-
Закордонний паспорт був виданий до 2015 року, тому думаю він не працює у дії. Хоча чіп є
-
www.facebook.com/share/ZUwxenfziNJh76wi/?mibextid=79PoIi Сдается комната в хорошей женщины. Только для одного человека( девушки или мужчины) Заезд с 1 сентября. Контракт на любое количество месяцев.
-
На етапі сканування чіпа
-
Скажите , а после сдачи сразу берет в рассмотрение офицер?
-
Пів години,як консультант вислав мені копію листа вебформи,що він не отримував ніяких листів від еміграції...але ж мені від цього не легше. Тому я тут і написала,шоб люди не сподівались на когось .
-
Зрозуміло, дякую
-
Понятно, спасибо большое
-
Я не знаю взяли или нет, такого уведомления не приходит. Приходит дозапрос документов или одобрение/отказ по первому этапу
-
Ну у вас уже взяли в рассмотрение? Все таки 8 мес прошло?
-
Мне кажется после сдачи оно в какой-то очереди к офицеру скорее
-
Підскажіть будь ласка, обов'язково подаватися на візу дитині, чи можно тіки мати візітор рекорд і цього достатньо ? дякую
-
Дівчата, хто працює в дитсадку або школі- який курс проходили: First Aid + CPR B чи С ?
-
А есть возможность обновить опрос без создания нового? Может можно добавить новые месяца
-
Добрий день, скажіть будь ласка скільки тепер чекають на вироблення паспорта в едмонтоні приблизно? Від моменту подачі до отримання?
12 Jan 2024, 17:45
Post 238089 of 389664
2 minutes ago