PR CUAET
-
Доброго дня, поділіться будь ласка, чи є позитивні спроби забрати паспорт без Резерв + (якщо був поданий до закону)?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у мене паспорт закінчується у травні 2025 року, і візу та WP я отримала до 2025 року, я збираюся продовжувати паспорт, як я можу продовжити свою візу та WP ?
-
Так з резервом можна податись без проблем
-
Доброго дня, поділіться будь ласка, чи є позитивні спроби забрати паспорт без Резерв + (якщо був поданий в квітні до закону)?
-
Доброго дня . Маю питання. В разі якщо людина заленділась по PR . То протягом року після лендінгу вона може завести гроші або цінності без оподаткування? Правильно ? Тобто може привезти налічку?
-
В мене український внутрішній паспорт старого зразка- книжечка, де гарним почерком вписано ПІП. Цікаво, кому за кордоном буде цікаво розшифровувати український правопис? 😂😂😂
-
Тоже интересно
-
Уряд запроваджує експериментальні зміни щодо військового обліку. В постанові йдеться про такі аспекти: 🔹Чоловіки віком від 17 до 25 років повинні бути взяті на військовий облік без проходження ВЛК. Це стосується як тих, хто проживає в Україні, так і тих, хто перебуває за кордоном. 🔹Чоловіки віком від 18 до 60 років, які перебувають за кордоном і звертаються за оформленням українського або закордонного паспортів, проходитимуть перевірку військово-облікових документів через державну електронну систему «Трембіта». 🔹 Чоловіки віком від 16 до 25 років, які проживають в Україні та звертаються за оформленням паспорта, будуть внесені до ЄДРПВР без проходження ВЛК. 🔹 Також це стосується тих, хто перебуває за кордоном і звертається за оформленням або отриманням паспорта в українських представництвах за кордоном. 🔹 Буде сформований перелік чоловіків віком від 16 до 60 років, дані яких повинні бути внесені до ЄДРПВР і які підлягають постановці на військовий облік.
-
Усім привіт! Маю питання щодо цих нових "експериментальних змін" — формулювання "чоловіки за кордоном ..., що звертаються за оформленням українського ... паспорта" якось може вказувати на можливість отримування ID -картки за кордоном в дип. установах? Чи тут мова тільки про ДП "Документ", якого в Канаді нині немає?
-
В цій гілці писали, що ті хто подався до квітня, забирають паспорт без резерву.
-
вже для мігрантів придумали нову систему- Трембіта.
-
представництва ДП Документ в Канаді поки що немає. отже це стосується тільки виготовлення закордонного паспорту.
-
Теж цікавить навчання на масажиста у Сент-Джонс Нюфаундлер
-
За 2 місяці як раз в березні зробите подовження і до 31 березня подасте заявку на ворк перміт.
-
У кого були довідки про несудимість старіші року? Не змогли податися, довідки старіють. Якщо не виїзджали, приймуть таку довідку чи ні?
-
не вірю я в їхні "покращення".
-
на жаль тільки в Європі можна зробити id
-
Отримали вже AOR і біометрію?
-
Так.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, як можу записатися на виїздні сесії консульства в Галіфаксі? Надавали інформацію на сайті посольства, що планують в провінції NS виїздну консультацію
12 Jan 2024, 17:45
Post 238116 of 389854
about a minute ago