PR CUAET
-
Всім доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, для отримання закордонного паспорту дитині 9-ти років, потрібно взяти з собою (+копії з усіх цих докуменів): 1. Мій паспорт (я мати дитини) 2. Паспорт дитини та свідоцтво про народження. 3. Мій ворк перміт та дитячий візитом 4. Договір оренди в Канаді, як підтвердження місцезнаходження. Це все чи можливо щось пропустила? Не можу ніяк знайти десь була переписка про підтвердження прописки дитини в Україні...?
-
Добридень, підкажіть в який вівторок будуть слоти Торонто. Завтра чи у наступний? В кого є досвід як можна записати на один день усю сім'ю, троє людей, як забукати слот на дитину 8 років?
-
А скажіть будь ласка,які числа грудня опрацьовуються(річ у тому ,що ми подалися 27 грудня,поки що тиша)?Дякую.
-
Дякую)))
-
Ждите. Сегодня 25е число получает AOR
-
Доброго дня. Може хто підкаже. Подали заявку 30 квітня 2024 року, на федеральний рівень. Уже 3,5 місяців чекаємо. Ніяких імейлів не отримувала, статус заявки просто submitted. Що варто робити?
-
Дякую
-
17 грудня
-
Ксерокопія сторінки вашого внутрішнього паспорта з пропискою, це підтверджує прописку дитини.
-
Справді буває тиждень? Я розраховую аби до нового року отримати то вже добре😂
-
так я розумію, я ось планую робити треба ще зловити слот
-
Ви можете робити другий паспорт будь коли. Ви його швидко не зробите.
-
ні тільки буду робити, тому що треба за пів року
-
Так у вас вже є новий паспорт?
-
Дякую, вибачте я не так написала, мені треба новий паспорт, то я маю зробити візу visa records? чи можна якось продовжити CUAET візу? тому що я читала що з visa records не можна виїзджати з Канади щоб потім заїхати
-
Навіщо вам visitor records якщо ви плануєте отримувати воркперміт?
-
Так мені треба новий бо мій вже був продовжений, а другий крок подати на visa records? та потім ВП
-
Тож перший крок отримати новий паспорт або подовжити той що є.
-
Виготовлення може бути і тиждень, але доставка може бути і до 6 місяців
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо паспорт до 29 року, WP до 27 р., а віза в паспорті до 25 року, чи можу я якимось чином подовжити візу? Чи краще робити другий паспорт і подаватись на візу? Буду дуже вдячна за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
Post 238157 of 387317
about a minute ago