PR CUAET
-
Так у вас вже є новий паспорт?
-
Дякую, вибачте я не так написала, мені треба новий паспорт, то я маю зробити візу visa records? чи можна якось продовжити CUAET візу? тому що я читала що з visa records не можна виїзджати з Канади щоб потім заїхати
-
Навіщо вам visitor records якщо ви плануєте отримувати воркперміт?
-
Так мені треба новий бо мій вже був продовжений, а другий крок подати на visa records? та потім ВП
-
Тож перший крок отримати новий паспорт або подовжити той що є.
-
Виготовлення може бути і тиждень, але доставка може бути і до 6 місяців
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо паспорт до 29 року, WP до 27 р., а віза в паспорті до 25 року, чи можу я якимось чином подовжити візу? Чи краще робити другий паспорт і подаватись на візу? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Вы намішали в купу різне. Щоб заїзждати потрібна віза. Щоб працювати і залишатися довше ніж 6 міс потрібен воркперміт.
-
Ого, просто у мене від пʼятниці пише тільки перевірка інформації і все, тому думав так і буде +- місяць другий
-
А що мені можна отримати щоб виїзджати з Канади та щоб повернутися
-
Друкують його тепер реально за тиждень але про сроки дип пошти ніхто не знає 😅
-
Питання. Чоловік без роботи, подав на insurance employment , назначили, бо рік відпахав тут і сплатив всі податки, як вимагає закон. Пішов на підробіток на 6 год, чувак, який дав роботу заплатив йому одноразово 132 дол через е-трансфер і вказав, що це за одноразово виконану роботу. Service Canada припинила виплати на 21 день для розгляду цієї ситуації, бо, типу, вони мають провести Investigation і вияснити з роботодавцем чи він даватиме моєму чоловіку форму т4 чи мій чоловік подаватиме на оподаткування цієї суми на початку 2025 самостійно. І вони це розслідують і розслідують. Роботодавець казав, що у нього так працювали хлопці і ніколи не було жодних проблем-вперше з таким стикається, бо до 600 дол підробіток не береться до уваги, поїхали в Service Canada, запитали що відбувається, сказали, не розуміють, чому за цих 132 дол стільки смороду, але ми нічого поміняти не можемо-дзвоніть і виясняйте. Дзвонимо, пишемо… результат очевидний. Короче, хтось стикався? Може щось порадити?? Дякую
-
Так я це зрозуміла, я все це буду робити після нового паспорту, то я можу отримати куает візу чи якусь іншу, ви не знаєте?
-
Ольга, сбавьте, пожалуйста тон. Уже не первый раз от вас комментарий в подобном тоне. Мы все здесь помогаем и подсказываем как можем. Никто не виноват, что у вас проблемы. Надеюсь на ваше понимание и уважение к другим участникам чата.
-
Ви не продовжите ВП поки не отримаєте новий паспорт. А це займає місяці. Візу отримати нову можна буде як отримаєте новий ВП, в Канаді це недовго.
-
У IRCC є web form, через яку можна добавляти документи до вже відправленого application. Я добавляв про народження дитини, думаю можна добавити листа в якому написати що ви хотіли додати про себе
-
Добре я зрозуміла, для того щоб залишитися я продовжу ВП, та чи можу я продовжити КУАЕТ візу?
-
у мене трохи схожа ситуація. По факту військові дані не відповідають тому що в резерв+ Поки консульство мені порадило таку ідею: Написати офіційний запит в ТЦК онлайн, сказали якось це можна, забув деталі, треба пошукати як, і є форма офіційного запиту. І сказали що на офіційний запит ТЦК має в розумний термін (30 днів здається) відповісти. Тож думаю розібратися як писати цей запит, прикріпити до нього скани моїх фактичних документів і подивитися що буде.
-
Добре зрозуміла, дякую 🙏🏻
-
Це буде просто візітор віза.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago