PR CUAET
-
Мені міграційний консультант пояснював що є продовження extend ворк перміту. Але це не для випадку коли знімаєш обмеження чи як от зараз по Куает подаватись на новий. Багато людей зараз подаються на нові ворк перміти і для цього їм потрібно вибирати опцію як у відео “Apply for New Work Permit”. Тому давайте їх не збивати. @Mariana_Vikorchuk
-
Якщо подались у 2023 так, зараз всі хто подався після чекають.
-
У меня клиентка подалась в конце ноября, сегодня с ней общались у неё нету ещё даже первого апрува , только неделю назад спросили за воинскую службу
-
пiдкажiть будь ласка де i як замовити dhl? що заповнювати, як платити? паспорт вже виготовлений, але не доставлений до Оттави
-
мне для этого и надо, поэтому и спрашиваю за это
-
На визу подать просто, но вопрос на сколько ее одобрят, лучше сначала ВП продлить, а затем визу
-
На базі доходу за 2022 рік вам нарахували виплати не за 2022, а за період з липня 2023 по квітень 2024 рік. Напевно ви приїхали в Канаду до липня 2023, тому вам заплатили за період після липня 2023. Якщо ваш дохід у 2023 році був вищий, то виплати за період з травня 2024 можуть бути зменшені або взагалі не бути.
-
Ось інструкція: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Если спросили за службу то скорее всего аір уже есть. Надо звонить уточнять статус заявки.
-
да спасибо так и собираюсь делать
-
Підіть в Stalles. Вони дають фото з датою. Дата потрібна обов’язково на фото.
-
Доброго вечора, підкажіть сертифікованого перекладача для перекладу довідки про несудимість з Польщі.
-
Доброго дня. Хочу переказати в Україну грн. Швидше переказувала через Paysend не йде, через wise також не йде. В кого таке було, як вирішити цю проблему? Дякую
-
Привіт , чи є тут зварювальники, маю кілька питань
-
І по роботі іноді зустрічаю такі угоди по нашій провінції, коли місцезнаходження продавця - інша провінція, при цьому всі вони зазвичай мають моргедж.
-
Достеменно не знаю, але наші продавці жили в Альберті, а будинок мали в НЛ. Угоду оформлювали звідти, тому допускаю що так, можна, але можлтво є нюанси
-
Дякую, ви мали на увазі Staples?
-
Я тоже маю карту побиту ..я не вказував ..це тимчасова ..там треба якщо є сталий побит ( якщо я не помиляюся )
-
Дякую )
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, через скільки можна їхати забирати паспорт, якщо він вже в консульстві? Як я можу дізнатися що його вже опрацювали і можна забирати?
12 Jan 2024, 17:45
Post 238352 of 389854
about a minute ago