PR CUAET
-
Є якийсь особливий день, коли можна подаватися на Тех пас?
-
Ну зараз гріх жалітися. Грудень рухається хоча б стабільно поки що порівняно з тим як був застій весною.
-
Привіт. Є питання по тревел хісторі, хто як писав строки, чисто в днях чи можливо десь позначати як 3 місяці чи,наприклад 5,5 місяців?
-
У нас цей показник в gskey змінився на reviewed після отримання eCoPR, і датований так само. Хоч в нас і не ЕЕ, але, гадаю, принцип однаковий
-
Дуже дякую🙏
-
Жовтень отримав аор за 2 тижні-1 місяць. Але еліджибиті частково так і не отримав. При тому що зараз еліджибиті отримує листопад який як раз 3 місяці чекав на аор. Так що все відносно у цьому випадку
-
Ми сім'я з нами племінник, чи можемо його включити в нашу заявку, якщо ні,чи потрібен дозвіл від батьків на імміграцію?
-
В пiдтвердженнi вказанi: номер нового work permit, дата видачi та дата закiнчення його дii. Адресу свою ви вказали, коли заповнювали форму IMM 5710 Contact Information- current mailing and residential addresses.
-
Так, пробую вже деякий час додзвонитись. Але досі всі агенти зайняті, буду пробувати далі. Надіслала їм форму теж. Дякую!
-
Так, але є нюанси
-
Гріх жалітися тим хто подався в жовтні)) там і аор приходило за 3 місяці.
-
заполняйте так, как указано в форме. указано дни.
-
Грудень наче ще весь 07 місяць рухався недорухався. Я гадала що серпень буде вже січень
-
А есть ли такие люди которые недавно заезжали? Есть к вам вопрос
-
Є люди які чекають аор з листопада і грудня, наші заявки тупо пропустили і пішли далі 🤷
-
Зарошували повторно довідки про несудимість чи ви їх одразу не додали ?
-
А есть ли такие люди которые недавно заезжали? Есть к вам вопрос
-
Дозвонитись дуже тяжко, але можливо. Менi вдалося. Краще дзвонити у середу або четверг, але не з самого рання.
-
Січень чекає вже майже 8 місяців без єдиних здвигів..
-
Що мається на увазі під "тільки ВП"? Ви про українців по CUAET говорите чи абстракту ситуацію, якщо тільки WP?
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago