PR CUAET
-
Так це нормально навіть через 8 місяців після подачі. Вони іноді це в самому кінці перевіряють
-
Так, ця міра діє до 6 жовтня. Але офіцер завжди може попросити зробити нову.
-
Добрий день Підкажіть де ви брали рекомендаційні листи, в плані волонтерства чи з комʼюніті центрів? Саме в них просили чи є ще якісь спосіб?
-
Капець, чотири місяці чекати
-
Ви саме брали участь у даних діях (відвідували кружки, волонтерили)? Чи є спосіб інший - прохання, і вони йдуть на співпрацю?
-
Листи пишуть ті, хто їх підписує. Я писала до організації, що я від них хочу, а вони вже вирішували, хто пише і хто підписує. Я отримувала вже готовий лист
-
Напевно, що так. Якщо звісно вони нічого не змінять
-
Тобто якщо офіцер відкриє апплікацію 7 жовтня то вже полісі не буде діяти. Так виходить?
-
Доброго дня) А де ви подавалися на подовження візи?
-
Це я не вам😅
-
Але агент мені сказав, що не бачить аплікації саме в цьому акаунті.
-
цікава логіка, ти миєш чуже авто, там лежать чужі речі (грощі). Ти їх не чіпаєшь. Хіба це не by default поведінка нормальної людини, щоб на цьому ще акцентувати? )
-
Мені писали лише те, що фактично мало місце. Я не пробувала просити про те, чого не було.
-
Українці з OW по CUAET мають можливість придбавати нерухомість, в т.ч. в іншій провінції, в якій не проживають. Є нюанси, які треба додатково дотримати, але відповідь "так"
-
Підскажіть будь-ласка, якщо я 5 років назад змінила призвіще тому що вийшла заміж, то мені потрібно замовляти дві довідки про несудимість з України на обидва призвіща для отримання PR?
-
Сподіваюсь не запросять, коштує не дорого, але часу займає декілька місяців🫠
-
Я теж зробила з країни де безперервне перебування менше ніж 6 міс про всяк випадок.
-
Просто замовте через Марго @Margo2145 і майте чистий спокій. Я б не чекала до запиту, бо потім може бути просто відмова в пр. І треба буде все заново робити. Робила довідки про Несудимість через @Margo2145.
-
Порекомендуйте де можна прочитати про ці нюанси. Дякую!
-
Доброго дня. Я правильно зрозуміла, що application fee платиш на кожного окремо?
12 Jan 2024, 17:45
Post 238766 of 388077
5 minutes ago