PR CUAET
-
Більше того за останні дев'ять років мені вдалося поїздити по снігу може двічі. Так скучив за веселощами боксуванням снігу що капець
-
На жаль відправляти треба в ідеалі в межах цих 30 днів незалежно від того чи прийшла запити всім чи тільки комусь одному. Можливо те про що ви говорите це те що не можна подавати якщо не прийшов запит дитині наприклад, навіть якщо родині прийшов
-
Чесно не знаю точно. Краще запитайте у неї. Їй також підходить спосіб з роздрукуванням і підписанням на камерою послідовним скануванням документа якщо вам це простіше
-
Якщо в інший нок тоді до номінації краща цього не робити тому що прийдеться заново назбирувати рік
-
Потрібно не менше середньої зарплати по вашій спеціальності (НОК) в вашій локації (локація де працюєте, або де офіс)
-
Ок. Дякую.А зараз скільки розглядають продовження WP? Довго?
-
Можна про те якщо старий статус у вас короткий я б рекомендував спочатку отримати довгостроковий новий статус я ж тоді подаватися на візу. Там в якому випадку менше відмови і менше коротких віз, відповідно вищі шанси на отримання довгострокової візи
-
Ще раз дякую!!! Нерви як струна😄
-
Можна.
-
Якщо ви подаєтеся на стадії перміт за українською процедурою та просто вказуєте три роки вперед від зараз. Заодно буде невеличкий шанс отримати статус зразу на три нових роки. Якщо на три не положено то вони самі опустять дату туди куди потрібно
-
Дякую!
-
Ця програма не є регламентована по термінах тому на жаль мій досвід не буде корисний. Деякі кейси по цій програмі проходять за кілька місяців деякі на жаль за кілька років
-
Через вебформу
-
Так ви її вказуєте але просто оцінку надаєте лише на той на який у вас є. Повної шкільної освіти достатньо тому все має бути окей
-
Якщо ви подавалися осінню то просто тоді закінчились квоти тому мусите трошки почекати. Зараз вони вже почали знову рухатися з нового року
-
У вашому випадку рік вальберті буде швидше ніж два роки сумарно з альбертою і за її межами
-
Лише головн й аплікант. Там лише маленький кусочок форми де треба просто вказати родичів які є. Також чоловік або дружина головного заявника повинні підписати так звану консен-форму
-
Саме так
-
Еще вопрос 😇, кто-то в аппликацию добавлял SIN🤕?
-
Ой точно. office@pravolaw.ca
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago