PR CUAET
-
Дякую ❤️
-
Роботодавець може увійти у той список, якщо він того хоче і робить для того кроки. Якщо його там не має, то як він зможе подати вас по цій програмі? Він повинен мати десигнейтет лете.
-
Буквально ж декілька повідомлень вище я писала, що з рф через посольство у Оттаві
-
до 22 жовтня 2024 можна подаватись
-
Доброго дня. Якщо роботодавець не входить у список нок, чи може він якось посприяти, щоб додатись туди ? Чи може є інший шлях? Ми плануємо йти по атлантичній програмі, але роботодавця немає у списку.
-
Дякую
-
Так
-
Щоб встигнути скористатися перевагами CUAET , треба заїхати в Канаду до березня чи до кінця березня 2024. А на ПР по возєднанню здається можна ще рік подаватись.
-
Хто брав довідку про несудимість РФ і Литви ? Як це робиться
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, я подаюсь по цій програмі через рідну сестру - громадянку. Чи потрібно перекладати св-во про народження мого чоловіка?
-
Остап, підкажіть будь ласка. Якщо моя залежна дитина, яку я включаю в заявку (до 22 років) зараз не в Канаді одночасно навчається в університеті і працює не повний день. Чи повинна я вказувати, що вона працює, посаду? Поки це в формі 0008 але я так розумію, що і далі буде. Чи це тільки основна робота на повний день мається на увазі? Дякую
-
Так мені треба в анкеті вказати теперішній статус дитини. І так як з візами і пермітами була ціла епопея, то зараз вже і не розуміємо, що дійсне, а що ні.
-
PDF Але навіть якщо вам прислали скани у форматі JPEG/PNG - ви можете з них pdf зробити самостійно
-
Добрий день. Хто переводив і завіряв документи онлайн, в якому виді вам їх висилали назад? Фото? Чи рдф формат?
-
Я для себе писала переклад. Вже отримала, все гаразд
-
В атлантичних провінціях, як по мені , доволі легко отримати ПР, але айті це жах тут, його зовсім нема. У нас будівництво, або кафе.
-
Як раз таки ви роздруковуєте витяг з Дії, разом з іншими документами відправляєте у Едмонтон. Дивіться закріплені повідомлення
-
Вітаю. Потрібна ваша порада. На даний момент проживаю в UK - будинок, робота. Який період часу варто запланувати для приїзду до Канади, щоб встигнути податись на PR возз'єднання української родини. CUET visa W-1 стоїть у паспорті.
-
Підкажить,якщо я рлзлучена з батьком дитини,яку як головний аплікант,буду додавати,то що потрібно від батька? Чи можна це зробити,якщо це заява,в Ураїні,завірити та перекласти?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста где можно прочитать информацию про провинцию Нью Браунсвик
12 Jan 2024, 17:45
23950/444104
3 minutes ago