PR CUAET
-
Інколи зʼявляються. 1 варіант, без вибору. Схоже, що просто хтось відмовився, не посольство виставило. І це може бути коли завгодно
-
Вони вам можуть в в Канаду відіслати ,але .. Він мусить прийти перше в Францію ,потім вони його зразу відсилають в Києві і аж тоді вам в Канаду -+як мені говорили в Португалії чекати може доведеться 1 рік ...така процедура ...
-
Дякую вам за допомогу. Все зробили як ви рекомендували. Є document number, status updated і expiry date, your document is valid, travel doc number, А де можна побачити коли була вислана картка. Дякую
-
По Торонто колись викладали у 2-ий вівторок місяця, а зараз і цього немає.
-
Доброго дня слідкувала за Торонто то не викладали слотів. Останній часом на серпень я не бачила жодного слота. Можливо вони були але я їх не бачила і сьогодні теж не було. Можливо боти швидко ловлять або їх не виставляють знову роблять мутки якісь бо я спостерігаю за слотами кожного вівторка починаючи з травня. В травні були постійно на червень в червні на липень теж були а от з липня я жодного не бачила на серпень чи вересень я говорю за дорослі.
-
А мав хтось досвід замовлення паспорту для дитини у Парижі? Чи довго виготовляють? Бо бачу слоти в Парижі без проблем... Але ж щоб новий паспорт забрати, то треба знову летіти.
-
Не знаю или должен прийти отдельный документ Acknowledgement of Receipt’s; в письме был один прикрепленный файл - Biometric Istruction Letter. Номер аппликации в нем уже присвоен.
-
Мені ще порадили тут www.sonder.com. В липні на 2х було 90. Це поруч з консульством. www.sonder.com.
-
Добрий вечір! В Едмонтоні сьогодні можливі слоти на кінець вересня, чи початок жовтня? На сайті консульства ніякої інформації немає
-
Ми були в Business Inn добрий готель близько до консульства, безкоштовний сніданок, все можна обійти пішки та навіть погуляти по набережній
-
У мене одна дитина. Щоб на один день й час так не працює. Піймати різні ,то треба 2 батьків щоб ловили одночасно.
-
+ 151+28 збори ))) + Сніданок в ціну входить))
-
Ну, 151 на 2х це більш менш)
-
А я откуда знаю...с учётом того что продлевают воркпермиты ... появятся основания
-
Так
-
Ця? 331 Metcalfe St?
-
Я минулий раз чекала 6 міс рівно на зняття обмежень. Дзвонила їм 3 рази при цьому)
-
Мені ціни в фунтах показує
-
до 12 років дитину можна з собою не брати ні на подачу, ні на отримання. Тільки фотографію. І тільки один із батьків може це зробити, чи опікун.
-
Скажіть будь ласка на який номер дзвонити на дитячі?
12 Jan 2024, 17:45
Post 239538 of 407939
3 minutes ago