PR CUAET
-
Вітаю. Якщо хтось legally separated зі своїм чоловіком/дружиною, чи потрібно все одно надавати історію подорожей (у шлюбі) цієї особи? В інструкції на цю тему нічого не сказано. Форма вимагає заповнити чи вказати що подорожей не було. If someone is legally separated from their spouse, do they still need to provide the travel history of that person? The instructions don't say anything on this topic.
-
Так можна продовжити WP через LMIA. Це можна було зробити і раніше до CUAET, але це досить складно і більшість роботодавців не хотять це робити. При подачі на спонсорство грошову допомогу повертати не потрібно, не слухайте плітки.
-
Будь ласка, підкажіть, хто має схожу ситуацію. Якщо я у Канаді з двома дітьми, але чоловік не може виїхати з України, чи не буде відмови у гуманітарній програмі із за цього?
-
Чесно від спікінгу був сам в шоці трошки 😅
-
Можу надати контакти свого викладача. Я вчився у групі. Здав може місяць тому тест ( 6 слухання та читання, 7, а спікінг - 8 😁) Спочатку готувались до тесту, а зараз вирішив продовжувати далі занняття.
-
Доброго дня, хто отримував довідку з Грузії?
-
І, я чула що при подачі на спонсорство батьків потрібно віддати грошову допомогу, яку надала Канада. То для сина, чи батька? Чи входять 3 тисячі $ допомоги? Щиро дякую!
-
Кажуть що можна продовжити, чи то насправді так
-
Доброго дня! Бачила таку інформацію щодо продовження ворк перміт. Наскільки то правда? Живу у провінції Кебек
-
Доброго дня!Цікавить Celpip...
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка якщо евалюацію диплому роблю у Квебеці,чи підійде це для Манітоби.Працюю вихователем.
-
33$ with tax
-
Це не так важко, як здається, якщо зрозуміти алгоритм і бути готовим в 17.58 по Едмонтону. І гостинця можна залишити собі)
-
Поділіться, будь ласка, контактом викладача.
-
Добрий день, поділіться досвідом хто отримував довідку про несудимість з Литви
-
Два окремих файли в форматi як написано в вимогах (last name - first name - type of document - 1) i т.д.
-
Після отримання AOR комусь вдалось перевірити статус своєї справи на Client Application Status tool або create a secure IRCC online account and link it to your existing application? Чомусь ні перше, ні друге не виходить зробити.
-
Усім привіт. Пропоную уроки з підготовки до CELPIP онлайн. Мій графік вже повністю зайнятий, але у вас все ще є можливість займатися з сертифікованим інструктором CELPIP і IELTS та ESL викладачем. Це моя канадська партнерка Romy, окрім цього вона є ліцензованим міграційним консультантом у провінції Альберта. Ми працюємо з людьми в яких вже сформована певна база англійської мови. Цільова підготовка до екзамену для подальшої подачі на PR. Докладніше за посиланням: celpip.pro
-
Переніс ваше запитання до відповідної вкладки
-
А яка цIна щоб завiрити форму?
12 Jan 2024, 17:45
Post 24030 of 401146
3 minutes ago