PR CUAET
-
Таке враження що в Україні контейнер збирають і тільки потім відправляють.
-
Але не у всіх так, подала на паспорт 29.03, отримала 25.10. 7 місяців чекала
-
Так, тільки початкова дата. Ваша позиція має бути permanent , тобто без кінцевої дати
-
Реально гарний термін
-
Прибув до ЗДУ, завтра піду забирати
-
Це вже отримали?
-
Бо там навіть на сайті є інформація що термін очікування на відправку в Канаду від 3х місяців з дати коли паспорт видруковано.
-
Вам за скільки прийшов паспорт без кур'єра?
-
Друзі , фото на ПР , Це має бути одним файлом але там має бути і основне фото і back з адресою ? Чи два окремих файли ? Дякую 🙏
-
Я теж )
-
Я написала про свій нещодавній досвід:)
-
Заява не потрібна якщо у Вас 1 паспорт був тільки. Чекати 5-6 без кур'єра. 2-3 з кур'єром.
-
Если приехал по куает, могу вклеить визу без сдачи биометрии? До этого при получении визы куает биометрию не проходил. (По возрасту)
-
1. Ловите слот в Консульство 2. Приходите з паспортом на прийом 3. Вас спитають чи хочете Ви залишити старий, пишете заяву там в них на місці, що хочете залишити старий паспорт, тому що в ньому є діюча віза 4. Чекаєте на новий місяця 3-4
-
Дякую вам🌸
-
величезне спасибі))
-
Дія привʼязана до паспорту також, багато разів писали як це зробили. Також через монобанк, а монобанк можна зробити на канадський номер (я так робила)
-
на жаль це зробити неможливо. Дія прив'язана до українського номеру. Може, є ще якийсь варіант дізнатися?
-
Ви можете перевірити це, отримавши витяг з Дії, який є безкоштовним та 2 хв займає:)
-
Спасибо 😉 Вчера скачала, правда, через часов 6 игры с адобом 😅
12 Jan 2024, 17:45
Post 24059 of 399995
4 minutes ago