PR CUAET
-
Чесно, я не знаю. В мене є SSN
-
Тут хтось може чекати і з нового року і що у всіх так буде ....
-
Я брала консультацию американского иммигр специалиста, по его словам можно получить u4u даже если выехал раньше 11 февраля. Например в отпуск. Ты же не планировал покидать страну навсегда
-
Ви заспокойтеся .. корупція.. Я подався 10.07 і 1.08 виготовлення...яка корупція Зараз зможете замовите доставку за 8$ через Уркпошту Та мені все одно кому вони , адресовані...якщо пишете свій досвід пишіть шо у вас так ,а не так буде .... Дала зрозуміти 😁😁😁
-
Я дала людині зрозуміти що буде якщо чекати
-
Война началась 24 февраля, а в условиях пребывать 11 февраля.
-
Не вам адресовані були мої дані👋
-
In progress
-
Все має значення якщо ти подаєш через консульство і чекаєш також через них. А підтримування корупції це мінус країні. Ви думаєте вони для чого їх там тримають?Та для того щоб побільше ще грошей здерти за додаткову доставку.Бо за те що ми заплатили то вони і пальцем не порухають
-
Питають чи заказувати доставку ... ???
-
Дякую за бажанням, мій вже виготовлений.... Питають про доставку... То що його робили вам довго , це до доставки немає значення...
-
Ви нормально подивіться коли подача була. Нормально так?І вам бажаю!
-
Дякую 😊
-
Нормально ви чекаєте, всього місяць
-
Тільки на туристичну, але вона не отримає WP і буде як турист до 6 місяців
-
скоро 19, і треба продовжувать
-
Подскажите в какое время лучше ловить слот на смену даты интервью? Скоро год и нету, но на фб вижу как люди пишут что выловили слоты легко… может я не в то время и день захожу.
-
ще не
-
Так вам уже подовжили паспорт? Можна подаватися на новий воркперміт.
-
Дякую, ІД є , немає саме папірця з пропискою,
12 Jan 2024, 17:45
Post 240875 of 401503
4 minutes ago