PR CUAET
-
В нас тільки вчора перший сніг випав нормальний, а то сіро, лисо,іноді дощ. Хотіла снігу, а тепер під ногами каша як в Києві взимку,вже перехотіла 😅 Про холод в Канаді справді перебільшено, якщо говорити про Онтаріо (пожили минулої зими в Оттаві також)
-
В якому сенсі? Куает?
-
Мабуть дійсно робили з закритими очима. Бо треба кожен закон, який цитуете, ретельно дослідити, и читати його так, як він написаний, та сприймати його так, як написано, а не так, як вам там захотілося
-
Доброго вечора всім чи може хтось порекомендував людину яка може зробити візу в Канаду
-
Я вам відповіла цитатою прямо з закону. Мабуть, робила цю цитату з закритими очами. Ну, щоб не дай бог не прочитати.
-
На якому сайті ви "чітко" побачили, ще треба не дивитеся, що в листі паспорт-реквест написано "відправити не пізніше 30 днів" , а треба збирати всю родину до купи, навіть якщо комусь ще і відмовляють з цієї родини?
-
Ок,спробую,вже пишем
-
Дякую
-
Порекомендуйте хто небуть хто зараз може зробить визу в Канаду место нахождение в Польше спасибо больше заранее всем
-
Мені відповідали на імейл відразу в Консульстві Едмонтона. Писала десь після 18 вечора
-
Питання по темі...submit робити кожної форми і потім consent and declaration?маю на увазі Cabmit декларації можна зробити все загалом у внизу сторінки?
-
Це ж начебто про Торонто писали, а не про Едмонтон
-
Вони не відповідають…тут в групі теж писали ,що додзвонитись нереально і на мейл не відповідають
-
Для початку зателефонуйте їм та дізнайтесь причину повернення
-
Наразі там цей процес займає більше часу, ніж в інших. Також, в разі виникнення якихось проблем в процесі, ви не зможете з ними звʼязатись. Звичайно ж, все може пройти нормально і обирати вам, але я за своїм досвідом не раджу користуватись послугами цього консульства
-
Сьогодні повернули конверт з заявою,ксеро паспорта і мані ордер з Едмонтона без жодних пояснень🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️вислав 28.12.2023.В конверті були :заява,ксеро паспорта,мані ордер,зворотній конверт (витягу з дії не було)..і що далі??? Ось і думаю висилати в Торонто чи звертатись до фірм-ділків в Україні?Діі немає,тел.,і банк карток теж і не хочу її мати)
-
Друзі вам не здається шо ви не в темі?
-
Плюс дополнение к выше - вы не сможете нормально положить деньги в банк, они могут требовать доказательства
-
Если будут подозрения у офицера на границе то он может пооверить и тогда могут быть проблемы
-
Чому не відправляти в Торонто?
12 Jan 2024, 17:45
Post 2414 of 394100
less than a minute ago