PR CUAET
-
Тоді має скоро бути Я дуже сподіваюсь
-
От і я думаю що вони вирівняють всіх до дати подачі
-
Ні, від дати аор рахується. Я тому це кажу бо попередні еліджибиті що люди отримували то одночасно отримували і ті хто біометрію одразу здавав і ті хто с затримкою. А дата подачі у них була однакова
-
Доброго вечора, наскільки я розумію на даний момент для АОС, достатньо зробити еволюацію найвищого ступеня диплому, чи достатньо мені тільки диплому молодшого спеціаліста з училища чи потрібно ще зробити атестат про завершення 11 класів школи?
-
😵💫😵💫😵💫😵💫іноді так дратує їх така швидкість черепах
-
Чи подаватися на новий ворк перміт😂
-
Намагаюсь зрозуміти чекати еліджібіти якщо подала в листопаді 😅 але здала біометрію 2-3 місяці тому, бо зараз активно ж видають
-
Або я вже не зрозуміла вас
-
Тільки що спробувала - те саме Але ж на витязі з Дії пише що це від МВС
-
Ну тоді інше вище не вірна що від дати здачі білметріі ще чекати 9 місяців
-
Ну так все вірно. 9 місяців черга аор, потім ще 9 місяців на еліджибиті. Відраховується від дати подачі. Навіть якщо біометрію здавали пізніше за аор то еліждибиті все рівно дадуть за 9 місяців десь
-
В нас так само (
-
Ясно що нічо не ясно
-
А я виходить отримаю через пів року бо хтось білметрію здав в лютому А хтось в червні
-
Наприклад ті хто подався як я 13.11 Зараз отримують еліджібіті
-
Якщо Ви отримуєте дитячі від Канади то вони мали б автоматично вам нарахувати від Альберти
-
черга на потерю следующих нервов
-
Ну вище написали що від здачі біометріі - 8-9 місяців на еліджібіті А ще писали що дають по черзі від дати подачі
-
Дякую.
-
Нова черга на що?)
12 Jan 2024, 17:45
Post 242009 of 398858
7 minutes ago