PR CUAET
-
Доброго дня. Порадьте консультанта по гуманітарній програмі. Дякую. Гарного дня!
-
Её не интересовал вопрос когда одобрят. А так одобрить могут и в сентябре. Я в начале января этого года подавала и мне одобрили через две недели.
-
Ну тоді вам чекати недовго на запит.
-
А я уточнила, что даже позже чем в январе))))
-
Звичайно
-
Так я отвечала совершенно на другой вопрос. Человек написал, что у неё ворк пермит до сентября 2025 и её интересовал вопрос: если сейчас податься на продление то ей дадут ворк пермит от августа 2024 или от сентября 2025 года. Я ответила, что три года с момента одобрения. А одобрить могут и в январе 2025.
-
А ви платили за біо під час подачі?
-
Це ви про аор чи еліджибиті?
-
In that case, your application will be assessed only after all mandatory medical requirements are met.
-
Так там і написано що вагітні медогляд проходять, а рентген роблять пізніше.
-
Нет)) мне прийшло письмо в котором конечная дата рассмотрения 5 января. Тоесть те кто подадут условно сегодня, получат примерно в феврале
-
ні, подивіться посилання я скинула
-
Доброго дня усім! Таке питання- як вказували рівень освіти? Бо ось так рахують канадці: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/new-life-canada/education/types-school.html
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=987&top=4
-
Дивіться, ви ідете і робите медогляд, вони вам ставлять відмітку що не можна рентген. І медогляд пройдений
-
Ничего не понятно из вашего сообщения Вы подали месяц назад на продление ворк пермита и уже получили одобрение? И вам одобрили ворк пермит до 5 января 2027 года или какого года?
-
Куди звертатись з цим питанням, як мені бути? Мені терміново потрібно ворк перміт бо робота вже 3 міс як горить.
-
Я вагітна-рентген зробити не можу. З часу проходження медогляду мого пройшов рік, а з часу рентгену пройшло півроку, бо я приїхала сюди теж вагітна і відповідно робила його пізніше
-
Листопад отримали дати 11/8-11/16, але вони оминули майже всіх 10/30-11/07 Так що їх логіка не зрозуміла Може наступний банч буде початок грудня, а весь кінець листопада піде у лімбо до інших чекаючих Дуже важко з ними щось прогнозувати
-
медогляд включає в себе рентген, кров та огляд лікаря
12 Jan 2024, 17:45
Post 242451 of 396722
about a minute ago