PR CUAET
-
На данном этапе что-то делать надо? Просто при оформление паспорта говорили просто ждать. Но я так понимаю надо заказать доставку или что-то в этом роде?
-
Мне сделали из коталического костела хотя я там продукты только получаю. .но они мне помогали с моей адаптацией и видят мой прогресс ..так и написали в письме. Поэтому я думаю что любая характеристика от местной организации важна
-
Дякую!
-
Для еміграції, це не потрібно. Для кейсу, це останнє на що дивляться. Якось так. А якщо купите і це вилізе - відмова гарантована...
-
Я не вас спрашиваю.впше мнение мне давно известно тем более что оно нетнамчем нетобрсновано я спрашиваю пана консультанта
-
Велике дякую,хоч одна відповідь по темі)
-
Та я это знаю.тут просто есть люди которым на консультации к сожелению об этом не сказали. ...они на этом упор по программе не делали.и когда им об этом говорят другие им это не нравится. Как ваше писал пан консультант это доказательство уникальности.Не обращайте внимание. Подождем ответ консультанта. Хотя я его и так знаю.
-
Залежить від вашого кейсу. І чи є у вас інші вагомі фактори, крім цього. Я до церкви ходжу на Великдень максимум. Не волонтерю. Ні про одне, ні про друге не згадувала при подачі.
-
Я по перше запитав,наскільки це важливо для іміграціі ,по друге мені тут дуже добре з усіма моїми вивіхами та підвозами. Я знаю шо э спосіб який і роблять багато людей ,говорять у церкві шо вже приходили декілька разів і отримають чи не одразу цей лист. А э спосіб який за моральним станом(у крайньому разу моїм)більш гуманний(чериті ніхто не відміняв)
-
Новий на 10 років! Подовжений на 4 роки (подовжити можна тільки один раз)( не в усі країни можна поїхати, не всі авіаперевізники пускають на літак з подовженим паспортом). Це вся різниця.
-
Скажіть будь ласка .Я не можу зайти в е чергу.Як мені туди потрапити? І таке питання якщо я не зареєстрована в Україні то можуть виникнути проблеми при подачі на паспорт?
-
Ви хочете почати свою історію в Канаді з брехні? З таким підходом, вам, тут буде дуже складно....
-
Працює Консульство працює за українським графіком
-
Чи працює консульство в Едмонтоні 2 вересня? Можливо хтось знає
-
Подскажите пожалуйста как податься на визы детям если визитор рекордз уже готовы. Спасибо!
-
Ну как,смотря сколько предложить 🤷🏻♂️ Просто у некоторых нету времени на это
-
Лиш сьогодні пан Остап писав, що відсутність родичів на території України - позитивний фактор для гуманітарної програми. t.me/prcuaet/2427/289301
-
Вы должны сначала посещать церковь, помогать волонтерить и тогда можете попросить письмо поддержки. Через знакомых это не делаеся🤯
-
Апдейт по карткам: 21 August mailed, 27 August отримали.
-
Скажіть, будь ласка, що саме перевіряють в comprehensive check?
12 Jan 2024, 17:45
Post 242607 of 402607
2 minutes ago