PR CUAET
-
Не переживайте, відмовити по цій програмі не мають, максимум дозапит зроблять на переробити
-
В том то и дело что с визитор рекордс можно подать только как «вне Канады» но мы писали LOE что находимся в Канаде и указывали адрес наш тут.
-
хто як часто оновлює сторінку ? щохвилини ? чи кожні 5 хв ? чи взагалі оновлювати не треба а лише дивитись в екран ?😃 бо кожні 5 хв робити дія підпис не хочеться, програма і сайт лагають через раз
-
Там просто стаття з різними вибірками була, включаючи френч. Тож учасникам могло бути цікаво прочитати усю статтю
-
Вітаю! Так, 16 листопада - Eligibility. Я 17 листопада подавався. Я на черзі :)
-
Дякую. Сподіваюсь, що мої Family Members зробили як треба. Не проконтролювала.
-
Будь ласка, не дублюйте новини 2 повідомлення вище є інфо від IRCC
-
Я докріпляла афідавіт. Але консультанти кажуть достатньо печатки + короткого абзаца з даними перекладача
-
В закріплених повідомленнях все детально t.me/prcuaet/1783/120068
-
Вже 40 хв очікуючи слот.
-
я чекала процесінг 3 місяці, але десь на другому їм подзвонила..потім тільки змінилась інформація в кабінеті. в виплатили після 5 місяців очікування
-
🥲👍🏼
-
І вони нас не бачать
-
Виникло досить дивне питання: а Affidavit перекладача хтось долучав до перекладів? Чи достатньо печатки бюро перекладів? Чи потрібно завіряти у нотаріуса?
-
Бачите слоти?
-
Тимчасово, я думаю, можна. Треба, щоб людина офіційно вважалася резидентом Канади.
-
З моєю англійською це ще той квест🫣
-
На дипломатичному доставку не потрібно писати заяву, вона приходить автоматично. Сьогодні повідомили, що у Едмонтоні дипломатична пошта буде у вересні. Забирати паспорт у певні дні, графік є на сайті консульства.
-
Подзвонити ще раз.
-
Так чи інакше, виплачують з 18го місяца, поспішайте або не поспішайте, сума грошей не змінюється.
12 Jan 2024, 17:45
Post 242776 of 389850
less than a minute ago