PR CUAET
-
Вибачте, то я Марині відповіла, а не на те повідомлення тицьнула. Бо вона вказала, що в університеті
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, стоимость визы 180$ это за каждого апликанта или за заявку целую?
-
А как с войной может подфартить? В том что отобрали имущество?Какая разница кто где жил ? А почему вы решили что те кто жил в РФ.их в е устраивало?
-
Доброго дня? Ви знайшли інструкцію ? Теж шукаю як залінкувати
-
Так мова не про них. А про тих хто просто згадав про паспорт, живши багато років навіть в параші. Все влаштовувало, а тут підфартило з війною
-
Скільки чекати плюс мінус поки оновиться медицина після мед екзамена? Дякую
-
Коли запросили в Eligibility letter інформацію щодо фінансів, ми просто надали LoE, в якому коротко написали, що мама не працює, живе зі мною, і всю фінансову підтримку їй надаю я. Жодних додаткових фінансових документів ні від мене, ні від мами не надавали.
-
Привіт Підкажіть якщо на пошту прийшло biometrics instruction letter це і є AOR ? Там в листі вказано пост номер аплікації ( він такий же як тимчасовий але без Х на початку ) подача була 20 грудня
-
Кейс це головне. Знайомі звернулись в Торонто до консультанта. Мали намір податися по гуманітарній. В результаті консультант вивчив їх дані і запропонував піти по економічній. Вже мають ПР.
-
@OstapBosak
-
Мені здається, що у них в базі вже є докази родинного зв’язку дітей та батьків з попередніх процесів. Коли я свого часу подавала на PR і громадянство, то надавала свідоцтво про народження, де вказана моя мама. Можливо, це єдина база, і при подачі на цю програму вони це одразу змогли перевірити. Але це лише мої припущення.
-
Все индивидуально и зависит многое от самого кейса, если семья без детей или один человек то кейс всегда слабый и чем-то покрывать нужно
-
@maria_SKMS Перенесено
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста по Атлантической программе обязательно надо Английский сдавать или можно с письмом от работодателя пройти?
-
Ваше повідомлення перенесено до відповідної гілки.
-
Наразі він робить н&с наскільки я знаю Рекомендації залежать від кейсу Розглядайте суто ваш, а не «всіх»
-
Індусів не рекомендую. Працював з ними ще в Україні і Індіі. Безвідповідальні. Візьмуть гроші, а робити будете все самі. І головне, нічого не обііцяють. Хоча може комусь і пощастить...
-
Вторая причина для всех адвокатов гуманитарная программа это риск, и они кроме заработка беспокоятся ещё и о своей репутации и отзывах, если отказ будет то это снижает рейтинг
-
Да, мне тоже это говорили Но по БК у меня призрачные шансы пройти, уже разбирался
-
Вообще любой консультант и тем более адвокат посоветует сначала использовать все возможности идти по экономической ибо гуманитарная это исключение и крайний вариант, не плохо если уже есть отказы по другим стримам
12 Jan 2024, 17:45
Post 243939 of 390778
4 minutes ago