PR CUAET
-
Якщо ж кейс доволі сильний, аргументи переконливі, нема криміналу/ВІЛ та ймовірного місрепрезентейшн, то адвокат, звісно, не потрібен. Можна або самому, або з консультантом тоді податися
-
Адвокат ще потрібен, коли кейс доволі слабкий як для гуманітарної. В такому випадку подача самому має значно вищий ризик відмови. Адвокат же зробить з вашого кейса дуже красивий гуманітарний кейс, який переконає офіцера, що вам потрібно надати ПР за цією програмою
-
Я планирую писать им после 3 сентября об повторной отправке. Так как все сроки выйдут к тому времени
-
І як подивитися щоб не збрехати по темі опитування?
-
Дякую, що розповіли про Ваш досвід! Чи не могли б Ви, будь ласка, поділитися матеріалами або ресурсами, які використовували при підготовці?
-
Доброго дня! у кого діти писали листа від себе яка повинна бути "шапка" у цього листа? Дата і все? Дякую!
-
У травні подалася, у червні біометрію здали, тепер чекати, думаю довго,але маю ВП до 2027,встигну
-
Чи хтось з чоловіків які зробили нещодавно новий закордонний паспорт чи будуть робити зараз ?, є одне питання до вас , дякую
-
Доброго усім дня підкажіть будь ласка ми з моїю жінкою оновили ворк пєрміт до 27року але у дітей закінчується візітор та паспорти з візами теж,у нас є нові паспорти на руках на дітей робили ще в Україні візи вклеювали в старі,як переклеїти візи в нові паспорти та отримати нові стадіпєрміти для них.Ми знаходимось у Канаді.
-
Також цікавить це питання
-
Чесно, я взагалі без поняття відносно цього (
-
Доброго усім дня підкажіть будь ласка ми з моїю жінкою оновили ворк пєрміт до 27року але у дітей закінчується візітор та паспорти з візами теж,у нас є нові паспорти на руках на дітей робили ще в Україні візи вклеювали в старі,як переклеїти візи в нові паспорти та отримати нові стадіпєрміти для них.Ми знаходимось у Канаді.
-
Підкажіть, якщо за час очікування співбесіди змінилась робота, то треба перед самою співбесідою ще раз заповнити форму DS-160 ?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, Я дітям замовляла паспорти, ще до початку війни, але вихали з першим днем і забрати не встигли. Молодшого сина (до 12 років), забрав батько, а старшої доньки не віддали, тому що потрібна була її присутність. Зараз чула є можливість переслати і забрати паспорт в посольстві в Канаді. Так зрозуміла потрібно з заявою звернутись у посольство Канади. Потрібно для цього брати слот, чи можна відіслати на пошту? Зарання дякую!
-
В нашій програмі якщо людина виізжала перед порталом 1, то спочатку надсилають просто лист з вимогою підтвердити перебування у канаді а потім вже портал 1
-
Електронний дозвіл
-
Цікаво, взагалі для чого адвокати потрібні якщо ваш кейс чистий та без криміналу… Вся інформація на офф сайтах 🤔🤔🤔
-
Много документов собирали?
-
Много заплатили?
-
Всім хто чекає паспорти Дип.поштою. Ось сьогодні мені відповіли в консульстві Оттави
12 Jan 2024, 17:45
Post 244497 of 407870
4 minutes ago