PR CUAET
-
Добрый день всем. Вопрос, как быстро CRA перечисляет детские бенефиты на директ дипозит? В личном кабинете увидела что деньги отправлены но на банкинг аккаунт не зачислены.
-
По ЕЕ треба тір мати 0-3 та проходити по доволі високим балам... То ж ви можете переглянути це
-
Як би за рік може бути більше годин, як я працюю по 40 годин, але так, вони зараховують тільки 30, навіть якщо ви там і 50 годин відпрацюєте)
-
Мабуть треба тільки там йти та питати. Всі пишуть різне
-
Цікаво. Це точна інформація? Мій паспорт виготовлено 16 липня, але не доставлено в консульство. Якщо дип.пошта доставлялася в кінці липня/початок серпня, то тоді чому немає паспорта?
-
Так, написано. Але віце консул чхати хотів на те, що там написано і йому потрібно id картка. А якщо немає, то документи не приймає.
-
Тобто,чекати на диппошту,ще місяць?
-
Дуже дивно
-
Я знаю ще мінімум трьох яким прийшло в Едмонтон по дим пошті
-
В Торонто прийшли паспорти 17 червня.
-
В групі тільки двоє людей, які подали від 1 по 10 квітня, що їм прийшли паспорти
-
Я конечно так и делаю , но боюсь пропустить важную информацию
-
ні, не приймуть
-
Ваши все документы и формы в вашем портале. С лева нажмите и качайте все документы
-
За тиждень зараховують тільки 30 годин (все що більше - в прольоті) В році 52 тижні 52*30=1560 Так що рік дорівнює 1560 годинам Типу ви не можете заробити 1560 швидше ніж за рік
-
А по EE можна тоді і раніше, головне години?
-
Добре!
-
Якщо щось дізнаєтесь, будьласка, напишіть
-
По АОС там тільки одна вимога щоб було 12 місяців досвіду всередині Канади, так що так вам потрібен рік. Але щось мені здається що вони можуть щось змінити 30 вересня, подивимося
-
Мене збило те що пішла розмова про години, як то вказано в ЕЕ, сорі)
12 Jan 2024, 17:45
Post 245164 of 402122
2 minutes ago