PR CUAET
-
Із яких мінімум 30 годин на кожний тиждень
-
Хочеться на це надіятись 🥹
-
Із понеділка для українців вводять ряд змін, пов’язані з оформленням документів. Вони прийняті законом «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус». Найголовнішою зміною, яка вступить у дію із 19 серпня, є те, що тепер українці зможуть здійснювати одночасне оформлення як закордонного, так і паспорта громадянина України.Ця процедура може бути терміновою або ж проходити у звичайному режимі. Відповідно від цього залежить і її вартість: 20 робочих днів — 908,4 гривень; 7 робочих днів — 1 816,8 гривень. Також для осіб, яким уже виповнилося 65 років, не доведеться змінювати документ кожних 10 років — термін його дії після цього віку не вичерпується. А перший документ, який посвідчує особу, отримати можна у 14 років. Для цього потрібно самостійно або через законного представника написати відповідну заяву.
-
2 умови: 12 місяців і мінімум 1560 годин
-
Не мають запросити. Написано 6 і більше
-
Тобто не години відпрацьовані важливо, а саме термін 12 місяців?
-
через рівно 12 місяців.
-
Доброго дня Цікавить наступне питання - чи потрібно подаватися, коли вже рік досвіду чи можна раніше, якщо з овертаймами вже відпрацьовано 1500год але за 7 місяців?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть ли шанс переместиться на начало ветки этого чата ,почитать. Только начинаем свой путь😊 Благодарю
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/workers-study-without-study-permit.html була полісі така для всіх, не тільки куает
-
А коли ви надіслали того листа з виправленнями?
-
Подалися тиждень тому сину 16 років на паспорт, без ІД і без ІПН. В Едмонтоні.
-
Дякую. Не знав. Саме виданих до червня, чи поданих? Донька отримала свій новий WP у вересні 2023 і спокійно завершила з ним сертифікатну програму в SDS University of Toronto. Була перевірка, чи вона має право, але у підсумку все було ок.
-
Подав в кінці вересня 2023 і ще немає final decision AOS non express entry
-
Перший без обмежень. Почитайте уважно обмеження.
-
Не з усіма ВП це працює, тільки ті які були видані до червня 2023.
-
З CUAET WP можете вчитися і на курсах, і навіть в коледжі.
-
Приходили повідомлення на email що ми можемо і на курси професні ходити ..( навчання)
-
Доброго дня, хтось знає як додзвонитися в Едмонтон? Зараз показує час консультації по телефону, але питає якийсь аксес код? Де його брати?
-
Мене збиває другий рядок .... чи можу я вчиться в яких-небудь трейдинг скіллс центрах, на 2,3 місяці .... Обмеження на роботу зняли, я зрозумів ... Але як з професійними курсами?
12 Jan 2024, 17:45
Post 245196 of 407036
4 minutes ago