PR CUAET
-
якась суперечлива інформація тоді стосовно переїзду до іншої провінції відразу після отримання ПР. Якшо через 4 роки я захочу отримати паспорт, проте в моїй історії було вказано що я хочу жити в якомусь селі в Манітобі чи Саскачевані розписав чому, а в реальності після отримання карточки відразу на наступний день переїжджаю в іншу провінцію то тоді це також є причиною відмови? Я так розумію і правила можуть за декілька років змінитися і перевірки якісь можуть відбуватися якшо щось зміниться. Цікаво що на qoura реддіті і всіх інших форумах всі рекомендуть прожити в провіцнії яка вас номінувала 2 роки
-
Зараз отримують 28 квітня.
-
Офіційно відповіли з консульства про таке - можна чекати -+1 рік
-
Добрий день. Поясніть будь ласка. Якщо я вірно розумію інформацію, особа, яка подається по програмі членів сімей постійних резидентів Канади повинна знаходитися на території Канади на момент подачі і після присвоєння AOR? А в період очікування AOR можуть знаходитися за межами Канади?
-
Роботодавець може тільки зробити LMAI - і ви тільки зможете в нього працювати..тобто фейкове запрошення тут важкувато І ще за нього він платить офіційно 1000 і т.д.
-
А чому? То ж була визитор виза
-
Деякі агентства перекручують інформацію щоб замовляли їх послуги, хоч по факту майже нічого не змінилось
-
Вам тепер може бути важко навіть по роботі отримати...якщо є відмови
-
Я теж)) ось так і зʼясували істину))
-
Підкажіть, хто подавався по AOS на федеральний етап в кінці квітня, чи отримав хтось AOR ?
-
Підтверджую, щойно замовила щоб перевірити)
-
Вітаю. Поясніть будь ласка, як дізнатися, скільки бенефітів залишилося
-
Дякую!
-
Усі документи разом
-
Всім привіт. Подався на СЕС в липні. Мені присвоїли номер кейсу, порахували бали, але в розділі Correspondence не прийшов Acknowledgment of Receipt. А в ньому має бути Job Seeker Validation Code, який потрібен для подачі на PNP. Додзвонився до IRCC, агент каже, що це нормально, вас ще розглядають. Але всім зазвичай за 24 години приходить. Хтось стикався з таким?
-
Добрий день! Чи можливий такий варіант, щоб зараз почати подавати документи на федеральному етапі, а потім пізніше додати довідки про несудимість? Чи потрібно подати усі документи одразу?
-
У них полмиллиона просителей убежища и 17200 украинцев, я не вижу логики. Только нежелание. Что также рождает нежелание вообще иметь дело с этой провинцией.
-
Тільки якщо валютна картка моно і через посередника (типу wise)
-
Подовженні паспорти не підходять для ПР.
-
Аж не віриться 🤞 будемо замовляти паспорти он лайн...одразу по дві штуки 💫
12 Jan 2024, 17:45
Post 245875 of 408132
2 minutes ago