PR CUAET
-
Паспорт може бути новий, або навіть «сірий» - travel document, візу показати із старого
-
робите собі новий паспорт і з ним їдете, а на кардоні в США показуєте діючий паспорт і старий з візою
-
Можливо
-
Віза на 10 років, питання найпростіші: ким працюєте, яка освіта, мета та місце візиту, чи є родичі/знайомі у US? Так було у нас в Калгарі
-
31.07 в Торонто повідомили що після 16 років виключно з ID картою і ніяк інакше 😵💫 Якесь свавілля 💔
-
Але чесно не бачу сенсу - як потім кордони перетинати ,якщо паспорт закінчився ,користь з тої візи ...
-
Значить чи щось змінилося, чи різні пані)
-
Я в травні робила паспорт доньці, 16 років, без ID. Торонто.
-
Вот какие баллы, что даёт: Бакалавр 112/120 (с супругом или один) 2 диплома (бак и техникум или бак и бак) 119/128 Магистр 126/135 Доктор 140/150 Так что 2 магистра бессмысленно, зачёт одного и даст за него больше баллов, чем за 2 диплома.
-
І ще питання, в Канаді в апліканта нема деяких доків. Може він повантажити пояснення, засабмітити аплікацію поки він тут, а пізніше, знову ж таки, через веб-форму дослати доки?
-
Добре що робила доктора тоді 😁
-
Да в мене до вас немає претензій, просто намагаюсь зрозуміти де правда. Бо сказала подрузі що мені відповіла пані, а вам зовсім інше сказали.
-
Нет, доктор даёт больше всех.
-
Маг+Маг?
-
Ви по іменах всіх знаєте? До чого це питання? Я питала сьогодні, сьогоднішню відповідь і виклала тут. І питала тому, що особисто мене це турбувало. Але я встигла до 16 зробити дитині паспорт, тож 4 роки ще є. Далі - це вже особиста справа кожного.
-
Магистр даёт больше баллов, чем 2 диплома, а два диплома дают больше, чем один бакалавр. Так что магистра ни с чем нет смысла вместе эвалюировать. Насчет техникума, не знаю, но можно попробовать эвалюировать вместе с бакалавром. Мне двух бакалавров зачло как 2 диплома и дало больше баллов, чем один бак, но меньше, чем магистр.
-
Підкажіть, будь ласка, в порталі вказано, що pay fee (required), а в описі програми написано, що на етапі отримання PR статусу, якщо ви ще не сплатили, треба сплатити. Чи можна тоді завантажити пояснення, що аплікант скоро заплатить, а пізніше через веб-форму дослати квитанцію або коли запит буде на подальші дії? Аплікант ще вагається. Чекає на скору перемогу, щоб канадський пр йому був непотрібен😉
-
Чи можна змінювати роботу після отримання eCOPR чи треба чекати пластик? Бо в особистому кабінеті статус "Under review", хоча eCORP отриманий. Або можна просто з фул-тайму перейти на парт-тайм на цьому ж місці і не переживати? Буду дуже вдячний за відповідь!
-
Зачем вы нас в канаде покидаете?
-
Делайте сейчас, я думала с ума сойду пока получилось сыну Слот словить. Ему в феврале 18 исполнится, в 15 лет не успели пройти все эти формальности с военкоматом, выехали из Харькова после начала войны. Приписного нет. Я в процессы получения Пр, паспорт его первый до лета 2025. Вообщем, боюсь даже представить сколько сложностей могло нас ожидать если дотянули бы до 18.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago