PR CUAET
-
1. 31.07 Оплатила доставку dhl, відіслала на імейл Оттави заяву і квитанцію про оплату consul_ca@mfa.gov.ua 2. Через 7 днів знову писала, чи отримали заяву, через день прийшла відповідь запит надіслано до України 3. 17.08 dhl прислав трек 4. 21.08 по треку доставлено
-
Добрий день! Скажіть будь ласка-для взяття на консульський облік потрібно також слот ловити?
-
Перевірте листи у вашому акаунті, для біометрії окремий лист, з ним треба йти здавати. Без листа вас не приймуть
-
Я щось не бачила переліку документів ☹️. Знайшла. Дякую
-
Зазвичай так. Але читайте перелік документів по вашій программі
-
Та яка різниця хто той aor видав і коли. Головне що аплікант його таки дізнався зовсім випадково,зміг залінкувати і тепер зможе слідкувати за своєю справою 🥳
-
Чесно кажучи я не пам'ятаю 100 відсотково. На момент подачі ще не вийшов закон про подовження віку для здачі біометрії. Мабуть на той момент не було того запитання про біометрію.
-
Може бути і калька місяців
-
У нас був запит на біометрію з номером АОР Окремого листа аор не було
-
А коли ви заповнювали, було питання чи здавали ви біометрію, якщо не здавали, то видавало fee за біометрію одразу. У вас не так було?
-
Доброго дня, а підкажіть ще будь ласка В терміналі якого банку ви знімали готівку?
-
Да тут, выбрать IRCC, CBSA и т.д. , заполнить личную информацию, прикрепить скан паспорта и подождать месяц
-
Ось тут Остап написав про технікум
-
Я не знаю як ви прорахували технікум до канадської освіти, еквівалент це чи ні. Якщо еквівалент- буде збільшення, ні - не буде. За логікою бак+маг = більше балів, люди б клеймили по 5 своїх освіт
-
Сьогодні тільки отримала портал 2, побачимо
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка сьогодні прийшов такий лист. Це людині за 60 років. Яка процедура по біометрії? 255 оплатили при подачі. Що робити? Куди бігти?😁 Мабуть є якась інструкція? Читаю чат, відповіді не знайшла.
-
3 місяця я чекала на запит після оплати, це стільки ж само як на аор
-
Теж Оттава, підкажіть, будь ласка ви їм на електронну пошту відправляли заявку? Вони відповіли на ваш лист чи просто трекінг номер через 17 днів прийшов? П.с юнакові резерв не треба до 18 років
-
Тю А як так що бак+технікум підходить ?
-
Ні. Ступінь має бути еквівалентним якщо магістр + бак, бал навпаки впаде на практиці
12 Jan 2024, 17:45
Post 246600 of 387374
less than a minute ago